Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Usínání s jabloní

27. 07. 2000
4
0
396
Autor
Lisa

Když slunce odchází spát a poslední zlaté paprsky sklouznou do studánky má jabloň usmívá se na červánky. Včely příjemně bzučí spěšně se loučí s jabloní. Má jabloň slabounce přivře oči a měkkým hlasem zazvoní : „ Přileťte někdy zas “. Pak načechrá si kvítka, uloží se k spánku a sní svůj sladký jabloňový sen. Spí klidně, ví, že celou noc ji stráží hvězdy společně s bratrem měsícem.
Lisha
26. 11. 2005
Dát tip
Jé...to bych četla dětem před spaním....moc krásný a něžný a sladký a prostě nádherný...máš u mě TIP

Lorena
26. 08. 2004
Dát tip
Je to pěkné! Sice máš jenom jedno dílko, ale je pěkné! Dávám ti Liso velký TIP

Moc pěkné, Liso, mám moc ráda takové snivé romantické básničky - zaslouží tip. Škoda ale, že o tobě krom přezdívky nevím(e) nic... Tahle něžná básnička mi ale může něco málo přec napovědět - třeba že jsi citlivá duše... jen tak dál, těším se na další tvé takové podobné básničky (anebo třeba úplně jiné).

Až ted' jsem si všimla, že tu básničku jsi sem vložila v červenci 2000, a naposledy jsi byla přihlášená v lednu 2001, takže ani nevím, jestli ještě vůbec existuješ... :)))

Eowyn
07. 01. 2001
Dát tip
To je slaďoučkýýý dávam tipika.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru