Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Jsem tím,čím chceš,abych (ne)byla

04. 01. 2004
2
0
2251
Autor
Imane

nejsem člověk.ten je jen prach u mých nohou.říká se, že je v lidském srci pro mě místo,stejně jako pro zlo.a také se někdy říká, že já jsem zlo.hloupé, zarmucující kecy podprůměrných básníků.ani neví, jak se mýlí. nebýt mě, nebyli by ničím, ani těmi podprůměrnými básníky, žijícími bohémským životem. to já jsem jejich můza, inspirace, cesta vzhůra na vrchol, bolestný pád zpět domů, do bahna svého žití. Jsem to, pro co chceš žít, ale ještě radši zemřít. Jsem tvá první i poslední myšlenka, pojď,dej mi ruku, zavedu tě až do pekla. Povím ti jeden příběh.Byla pěkná, mladičká, dlouhé hnědé vlasy a okouzlující zelené oči orámované dlouhýma, černýma řasama, pohled jako kočka. To on, ano nestojí za zmínku. Seznámili se na ulici. Takovým tím jedním trapným způsobem. Neměli moc společných zájmů. Jednou o ni řekl, že pokud nebude schopna chodit s ním po horách, rozejde se s ní. Po horách nechodila, do raka byla svatba. Měli krásný velký dům,psa a 2 děti. Vydrželo jim to 10 let. A jediné, co po těch letech, společně strávených, zbylo v jejich opuštěném domě, byla keramická dózička s napůl uraženým štítkem, z něhož bylo možné ještě přečíst ,,Láska"
Mishulda
08. 02. 2004
Dát tip
Nebýt toho srce, možná bych i dala tip...

Imane
08. 02. 2004
Dát tip
co myslíš tím ..,,srce"??

Mishulda
08. 02. 2004
Dát tip
Pořádně si to svoje dílo přečti... není to jediná hrubka... Nebo to tak má být???

Imane
08. 02. 2004
Dát tip
Celkem všímavá:)Ale nejde o gramatiku,ale o to,že to co napíšu,po sobě málokdy čtu:)

Mishulda
08. 02. 2004
Dát tip
No tak to promíjím, protože já to taky po sobě nečtu:)

Mishulda
08. 02. 2004
Dát tip
No tak to promíjím, protože já to taky po sobě nečtu:)

clovrdik
09. 01. 2004
Dát tip
je to dobře napsaný, bez obalu a zní to pravdivě, stávaj se takový věci ... TIP

Imane
04. 01. 2004
Dát tip
Nešlo mi o formu,ale o podstatu:)

Imane
04. 01. 2004
Dát tip
Bohužel tu není kategorie ,,Výkřik ze tmy" či něco v tomto smyslu.Jasně, máš pravdu:),ale musím to přesto nějak obhájit.Bylo to myšleno, jako že toto píše ,,Láska".Ne taková ta sladká, omamná..naschvál jsem volila strohé vyjádření, jednoduché věty a žádné metafory či cokoliv na tento způsob. :)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru