Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Jsi...Láska a mnohem víc

09. 01. 2004
0
0
2015
Autor
Sieben

Jsi Sluncem, Měsícem i oblohou,
co držíváš mě nad vodou.
Na potemnělém nebi jsi hvězdou jasnou,
ukazuješ mi cíl i tehdy, kdy všechny ostatní zhasnou.
Dokážeš mi sílu dát,
když už nemám chuť s životem se rvát.
Všechno tohle a mnohem víc,
dere se mi z duše pryč.
Snad k uším se ti donese,
slůvko, jež láska zove se.

Sieben
14. 10. 2004
Dát tip
ha super:o)další pozitivum:o)))

Petr_Pan
13. 10. 2004
Dát tip
rytmus bych hodil do stejnýho pytle s rýmyma a těžkou cihlou, šťouchnul to do skruže a čekal, až Ti z toho vyleze něco hodnotnýho, protože i když to je těžko znát, věřím, že někde pod, na to máš

Ejunka
27. 08. 2004
Dát tip
Tuhle mám docela ráda..ale nejvíc mě stejně fascinuje, že takhle píše chlap, asi se mám ještě co učit, ale přijde mi to jaký dost vzácná, troufám si ř¨íct, přednost, že dokážeš vnímat takové city takhle a hlavně mít snahu a důvod o nich psát..

Craerassy
25. 01. 2004
Dát tip
Siebiene, já neumím kritizovat, protože sem každý dává sám sebe, své pocity, myšlenky, nejtajnější přání, sny a touhy, smutek i bolest a to kritizovat nejde. Z tvého dílka je cítit láska i bolest, což mě velmi ovlivňuje, pokud bys chtěl kritiku. Možná jen bych řekla..vyhýbej se velkým slovům..ona může být třeba i něčím menším než je Měsíc a Slunce a potom to může vyznít lehounce...nevím, jestli rozumíš, co chci říci...:-)

Sieben
25. 01. 2004
Dát tip
chapu, ze i v malych slovech-jako vyznamove..ne rovnou skoro celej vesmir... muze byt smysl stejnej,nebo treba i lehci...mam to spravne?:o]ale moc dik:o] ja zase strasne rad prijimam jakoukoliv kritiku...

Skleboun
13. 01. 2004
Dát tip
hm, hezke vyznani, ale ja ho tezko muzu ocenit tak dobre jak dotycna...po basnicke strance kritizovat nebudu, pokud o to vylozene nestojis...u takovych basni jde spis o to, ze je vubec nekdo napise :))

Sieben
13. 01. 2004
Dát tip
as 2dny na to sem se s tou osůbkou rozešel:o))) kritizuj...určitě mi to utíká, moc čárek..a nějaký neexistující slova*smích*

jupiter21
11. 01. 2004
Dát tip
hmm..škoda,že s ni už nejsi..mohlo by ji to opravdu potěšit..i když je to napsáno sentimentálněji,než by možná stačilo..

Sieben
11. 01. 2004
Dát tip
je to divný..ale sem rád...a ulevilo se mi že už s ní nejsu... .

Ciutazza
11. 01. 2004
Dát tip
Já jsem to musela číst víckrát,než jsem si to nějak dala dohromady.Nějak mi to nejde popořadě.Ale když to přejdu,tak je příjemná... A mě se na ní ta sentimentálnost právě líbí.

Sieben
11. 01. 2004
Dát tip
moc dík:o)...mě napadla oprava...jak mám ty řádky moc dlouhý: Na potemnělém nebi jsi hvězdou jasnou, ukazuješ mi cíl i tehdy, kdy všechny ostatní zhasnou. tak oprava: Na potemnělém nebi jsi hvězdou jasnou, ukazuješ mi cíl i tehdy, kdy zbylé zhasnou. no a pak to s životem:o))) 2Ciutazza:co ji na ní nepochopila??já ti to klidně vysvětlím:o))) popořadě...holt máme každej..jinej sled myšlenek za sebou:oD

Ciutazza
11. 01. 2004
Dát tip
Já už to chápu,teda alepsoň podle svého =) .Jen jsem si to musela přečíst víckrát,abych věděla čím vším pro tebe je (byla).

Sieben
11. 01. 2004
Dát tip
byla... ...jsem rád...že sem s ní chodil..ale sem rád že už s ní nejsem...

:) souhlasím s Paclíkem, "s životem" bych taky vynechala. Pak bych Ti vytkla různě dlouhé řádky- ruší to. Ale to jsem ti už myslím říkala na ICQ. Celkově mi toho ale moc neřekla, i když ta dívka, pro kterou je adresována (checht) z ní jistě bude mít radost.

Sieben
10. 01. 2004
Dát tip
už ne, protože s ní nejsu...

Paclík
09. 01. 2004
Dát tip
myšlenka dobrá, ke konci to trochu pokulhává, já osobně bych vynechala slovo "s životem" znělo by líp

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru