Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Summer love

03. 08. 2000
4
0
2858
Autor
Beruška

Bylo to nádherný a skončilo to příliš brzy.. Nikdy na něj nezapomenu a nikdy ho nepřestanu milovat....

Byla srpnová noc, leželi jsme na horkém písku u jezera, líbali jsme se, tvoje doteky rozpalovaly mý tělo. Moc jsem tě chtěla, ale bála jsem se, že zase zašeptáš "Promiň" a odejdeš...tak jako mockrát předtím. Nechápala jsem to. Tentokrát to ale bylo jiný, řekl´s "Bože, já Tě tak moc miluju" - a potom se to stalo. Milovali jsme se. Věděl´s, že jsi první, byl jsi tak něžnej. Bylo to nádherny!!! Ráno mě probudil zpěv ptáků, ležela jsem Ti v náručí. Pozoroval jsi nebe, potom ses na mě usmál a políbil me. Milovala jsem Tě. Náš vztah netrval dlouho. Šli jsme k jezeru, na pláži stála tvoje žena. Dívala se na západ Slunce a plakala. Oba jsme věděli, že pláče pro tebe. Byla krásná, moc krásná. Řekl´s mi o ní teprve včera a já pochopila, proč jsi tenkrát šeptal "Promiň" Bylo mi jí najednou moc líto. Stál jsi tam a nevěděl, co dělat. potom jsem řekla slova, který moc ranily mý srdce:"Běž za ní, prosím"!!! Přišel jsi k ní a objal ji, tak jako jsi před chvílí objímal mně. Dívala jsem se na západ slunce a po tvářích mi stékaly slzy. Plakala jsem - pro tebe, pro ni, pro tvý děti, pro moje zlomený srdce.... Volal´s mi, ale já nebrala telefon a odjela. Věděl jsi, že Tě miluju a já věděla, že i Ty miluješ mě..., ale takhle to bylo nejlepší, pro všechny. I teď - skoro po dvou letech jsem na tebe nezapomněla a nikdy nezapomenu. Miluju tě.
T_O_M_
17. 02. 2003
Dát tip
Ulevilo se mi, že je nás takhle zklamaných víc. +Tip

fox
18. 10. 2000
Dát tip
jo, to se stává

Mahoney
05. 08. 2000
Dát tip
rozumím... nejlepší pro všechny... ale... ALE ??? ALE !!!

Beren
04. 08. 2000
Dát tip
TIP !!!

Arri
04. 08. 2000
Dát tip
Mám husí kůži na rukou...nevím co říct, jen že je mi to líto...to nikomu nepomůže...Zamotaný trojúhelník, z něhož není cesty ven...Cítím s jeho ženou, tuším asi, jak se musíš cítit Ty...A myslím si, že on se měl zachovat zodpovědněji...Čas rány hojí...

Jákob
03. 08. 2000
Dát tip
příběh který už prožilo mnoho lidí, ale moc hezky podaný ...... (*)

Aram
03. 08. 2000
Dát tip
Hezký.

Lee
03. 08. 2000
Dát tip
Až je mi z toho zima jak je to krásný... a pravdivý

O.S.to6
03. 08. 2000
Dát tip
¤

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru