Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Jak bych začala?

23. 01. 2004
0
0
1242
Autor
cannabia

VESELÉ PŘÍBĚHY O MARIHUANĚ

Bylo nebylo, jednoho dne mě jen tak napadlo, jak my ty naše rodiče vlastně podvádíme. Zásadně si pravdu necháváme pro sváteční situace, málokdy se přiznáme k něčemu, co je podle nich špatný. Třeba ke kouření trávy. A najednou to tu bylo. Spousta obrazů, jako z filmu, tisíce mladejch lidí odcházejících za neřestnou zábavou. A k tomu se přidaly vlastní zážitky. Na tohle téma už toho bylo napsanýho až moc, ale přece… Nečekejte něco převratnýho, výzkumy nebo eseje, stejně tak jako nečekejte zhulený výpovědi vyvrhelů společnosti:o). Prostě jen příběhy ze života jedné osmnáctky a jejích kamarádů. Vzpomínky, zážitky, pocity… Zkuste si něco málo přečíst…

 


VenusHalley
29. 04. 2004
Dát tip
rodice... ty by se negdy zblaznili, kdyby videli co jejich deticky delaj... ja uz si taky trochu zaexperimentovala, ale doma to nikdy nepriznam. Pro mamku jsem dal ta cilevedoma... a vubec... a tou poezií v opojení souhlasím... :)

WiruZ
21. 04. 2004
Dát tip
je to vyjeb do mozku...... ale prdel teda byla...nekdy.....

něco na tom je

Iwory
28. 01. 2004
Dát tip
Nemusí vědět všechno. Nebo ne?

bezmozek
23. 01. 2004
Dát tip
Řekni rodičům podle sebe soudím tebe. :o)) Asi tě pochválej. Nicméně lež je oltář, sport.. jak komu.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru