Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Vzkaz pro Tebe

25. 01. 2004
2
0
966
Autor
Lucika100

Neberte to moc vážně. Je to jen kus jednoho života z miliard.

Čau Bobe,

víš doufala jsem, že se dneska přijedeš na mě podívat. Já vím, že to nemáš lehké ,a že Ti to nejspíš prostě jen nevyšlo, ale stejně - chtěla bych Tě tu! Řekla jsem Ti, že spolu být nemůžeme, ale to neznamená, že po Tobě netoužím! Chci Tě! Chci abys mě obejmul stejně silně jako tenktát v hasičárně. Chtěla bych s Tebou tancovat. Pamatuji si jak jsme spolu tancovali na mé půlkoloně, to jsi byl ještě zamilovaný do Niky. Ale už tehdy bylo krásné vdechnout Tvou vůni a položit si hlavu na tvé rameno. Musela jsem si rozpustit vlasy. Tlačila mě sponka. Tak jako Ty neuměl nikdy nikdo uhodnout co mě trápí. Vím, tvářím se stále v pohodě, ale Ty umíš poznat, kdy to hraju. Když jsem se s Tebou loučila tím letmým polibkem, myslela jsem si, že Tě uvidím dřív. Chtěla bych Tě tu a zároveň vím, že by bylo nejlepší, kdyby jsme se neviděli. Ale já na Tebe myslím. Ty to s holkama umíš. Možná by jsi měl napsat nějakou příručku, určitě bys na tom vydělal. Bojím se, že když jsem Tě odmítla, tak že už nikdy nenajdu kluka jako Ty! Strašně se podceňuješ! Obdivuji Tě, a nechápu sebe proč Tě odmítám. Přemýšlela jsem o tom a asi jediný důvod, pomineme-li Tvou holku, je že se ještě nechci usadit. Což by se mi stalo, kdybych  se do Tebe zamilovala. Ty jsi v jiné životní etapě, potrebuješ manželku a ne ujetou holku, která jde na vysokou na druhý konec republiky. Promiň, asi Ti přidělávám starosti, ale Ty víš, že já nic nelámu přes koleno. Mám čas a počkám si jak se náš vztah vyvine. Teď bych chtěla napsat miluji Tě, ale to já nesmím. Nesmím Tě milovat, protože ty můžeš být šťastný jen s jinou, bohužel si nejsem jistá jestli je to zrovna ta s kterou zrovna chodíš. Omlouvám se ale měl bys to vědět. Ona je blbá, nemyslím hloupá, ale jednoduchá a nebudeš s ní mít krásný život. A se mnou taky ne, odvahu zkusit další lásku taky pravděpopodobně nemáš. Takže Ti vlastně neumím poradit a to se zrovna snažím najít nějaké řešení pro sebe. Ale tady není řešení. Nějak to prostě dopadne. A ty si tohle stejně nikdy nepřečteš. Myslím na tebe!

Tvůj Ucik


Lucika100
15. 04. 2004
Dát tip
Můžu navázat na svůj minipříběh? Tak s tou holkou se předevčírem rozešel. Co bude? Tipuju že se dají zase dohromady... Chci kluka, který bude mít jeho zodpovědnost, ale bude milovat me. On miluje ji. Me to nevadí. Nechápu proč mi to nevadí, asi by mi to mělo vadit ale mě to nevadí...

Lucika100
15. 04. 2004
Dát tip
Můžu navázat na svůj minipříběh? Tak s tou holkou se předevčírem rozešel. Co bude? Tipuju že se dají zase dohromady... Chci kluka, který bude mít jeho zodpovědnost, ale bude milovat me. On miluje ji. Me to nevadí. Nechápu proč mi to nevadí, asi by mi to mělo vadit, ale mě to nevadí...

Elmiia
30. 01. 2004
Dát tip
miniaturka takový cit rozhodně není... Přehodnotila bych to Bobe...:)

Rufus
27. 01. 2004
Dát tip
Jojo, komplikovanost je doménou vztahů....

Kratas
26. 01. 2004
Dát tip
Tak řekni miluji Tě, protože na věku nezáleží a někdy je mladá holka upřímnější a umí milovat lépe než ta starší. Lidé jsou osobnosti a za ty city by se mělo bojovat. Nevzdávej se.

angelik
25. 01. 2004
Dát tip
????buď se mi to nezobrazuje celé, nebo jsi to nenapsala, bo jsem ten závěr vůbec nepochopila

revion
25. 01. 2004
Dát tip
Ted bych chtela napsat miluji Te,ale to já nesmím.Nesmím Te milovat,protože ty múžeš být šťastný jen s jinou..

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru