Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

z budoucnosti do minulosti

27. 01. 2004
5
1
2999
Autor
Elanor

Vlastně je to pro Kvítka. Je to o budoucnosti co se opět pro mě obrací v minulost a já bych se ráda vrátila v čase... snad to nebude tak čtenářsky nezajímavý...

Stála a dívala jsem se jak odcházíš. Otočil jsi se jen jednou… tam na té zoufalé ulici, kde plná touhy stojím mezi dvěma okny s vánoční výzdobou. Pak jsem šla a v tom blouznění mého srdce poslouchala jak vyjí vlci v dálce, loučili se s Tebou lépe než já jsem mohla. A větve stromů co mě tak míjely, mě chtěly obejmout místo Tebe. Já tančila mezi jejich prstíky které útěchu plnou smolné vůně mi pokorně nabízely. Nepřijímám dary ze soucitu, moji milí stromy.

V temném zákoutí

 

KRČÍ SE

 

Strach

 

Bafl na mě a já se začla bát. A bála jsem se všeho. Že přes všechny sliby mých přátel slunce nevyjde. Třeba vyjde, ale já ho už neuvidím, protože jsem oslepla láskou.

 

 o minulosti...

 

K němu své city házím a oni sklouznou po stěně jeho němého pohledu. City mu posílám. Pošta mi však odmítne poslat srdce dopisem. Řvu je do světa, však každý si je vyloží po svém a než dojdou k tobě lidi kolem si je jeden po druhém přivlastní a Tobě nezbude nic, lásko má vyhaslá… pošlu je po vodě. Utopili se a němé ryby co je spolykali Ti nic nepoví. A zkusila jsem je vystřelit prakem, aby se Ti pokorně sesuli k nohám, ale prak mířil vysoko a dostaly se k Bohu.

A tak den po dni jsem kradla ze železné zásoby svých citových investic. Až náhle mi došly. V tu chvíli jsem já začala mlčet. Najednou jsem neměla city a byl to neslavný konec neslavného konce.

 


1 názor

Zin
02. 10. 2009
Dát tip
Neslavný konec neslavného konce. :-))

zelva
06. 02. 2006
Dát tip
já nevím tady se nějak nechytám něco v tom je

ICE_WIND
23. 03. 2005
Dát tip
Vztah na dalku funguje jen zridka .... :( T*

Kordus
13. 09. 2004
Dát tip
Nevím, co si mám o téhle věci myslet. Z neznámých důvodů se mi to moc líbí... TIP :)

Elanor
13. 09. 2004
Dát tip
To by mě tady ty neznámý důvody fakticky zajímaly... píšu o skutečnosti...

Mám z toho dobrý pocit.Takový ten zvláštní pocit, když Tě něco zaujme a Ty nevíš proč, jen Tě to prostě v mžiku naplní...*t PS:Ale přeci jenom dobře míněná kritika - vzhledem k tomu, jak je celý text psán spisovně, se tam ty gram. chyby nehodí(když tak se ozvi, proberem to spolu). Jinak moc hezké.

Elanor
03. 07. 2004
Dát tip
Jaké gramatické chyby?? :) jinak jsem moc ráda, jestliže máš pocit žejsem pomohla zaplnit něco uvnitř Tebe...

Elanor
11. 05. 2004
Dát tip
A který například?

Za dílo tip - sou tam věci, který mě zaujaly....:-)*

Peeta
12. 02. 2004
Dát tip
Dobre, nechapu, co tim melo byt receno, je to jen muj subjektivni nazor.

Elanor
12. 02. 2004
Dát tip
Asi jsme ho neměli ani jeden...

Elanor
10. 02. 2004
Dát tip
Peeta- možná protože nedokážu psát akce, kde se všichni vyspí se všema a je tam málo akce a málo krve? nevím, zkus mi říct co ti chybí, nezaujalo je lehký... Birkoff: děkuji... již dlouho jsem tě nepotkala:)

Peeta
29. 01. 2004
Dát tip
prilis nezaujalo, snad priste.:-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru