Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Otrok vášně

04. 02. 2004
2
0
611
Autor
pikaso

Poprvé jsem ji viděl v supermarketu. Měla skvostné tělo, rozpáleně se lesklo mezi regály a já každým mým pórem cítil, jak mě bytostně přitahuje. Nebylo možné si nevšimnout vyzývavého výrazu a dokonale ladných křivek. Byl jsem zcela okouzlen a ztracen pro jakýkoliv jiný vztah. Doslova celého mě pohltila její krása a vášeň, se kterou mi dávala najevo, že i ona touží po mém objetí.

 

Byl jsem však nesmělý. Nedokázal jsem ze sebe vypravit ani slůvko, natož abych se k ní příblížil, oslovil nebo se jen tak lehce dotkl její hebké šíje.

 

Jak říkám, byl jsem ztracen.

 

Chodil jsem pak často do toho obchodu, bloudil mezi regály s potravinami a doufal, že jí opět potkám. A potkal jsem. Každý den jsem jí poté vídal, ale nikdy jsem v sobě nenašel sílu a odvahu učinit ten rozhodující krok. Trápil jsem se. Trpěl jsem jako zvíře.

 

Až jednou se to ve mě vzepjalo, odvaha zvítězila a já se pokusil o první kontakt. Vše šlo tak hladce. Byla vstřícná a já se několik hodin těšil z její přítomnosti, oddával se vzrušení, které se mě zmocňovalo při pohledu na ni. Touha, týdny neukojená, ve mě ještě více narůstala a narůstala.

 

Pocit štěstí, který mě ovládl, když vstupovala do mého bytu, je slovy nepopsatelný. Začal jsem se pomalu blížit k cíli. Laskal jsem jí pevné tělo, nasával její vzrušující vůni a pak konečně nastal čas, kdy jsem mohl ochutnat...

 

A víc, a víc....do konce. Až byla úplně prázdná.

 

Když jsem se ráno probudil s bolestí hlavy, ležela vedle mě. Vypitá láhev Finské vodky. Odpad čekající na úklid...

 

Teď jsem znovu v léčebně....


Dobrý!

pikaso
05. 02. 2004
Dát tip
Na poslední větě si trvám :-) Chtěl sem to hodně, ale fakt hodně zlehčit

FLO
04. 02. 2004
Dát tip
Možná že ta poslední věta tam být nemusela. Jinak je to dobrý.*

fungus2
04. 02. 2004
Dát tip
Dobré. TIP

Kandelabr
04. 02. 2004
Dát tip
hodně naivní. tenhle typ povídek je dost okoukaný (očtený)...

StvN
04. 02. 2004
Dát tip
Já nenaletěl. A poslední věta to hezky uzavírá.

Yossarian
04. 02. 2004
Dát tip
měls to useknout bez vysvětlení, stejně to každej pochopil

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru