Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Literární soutěž o ceny

08. 08. 2000
0
0
1359
Autor
Remarek

Vážení básníci a poetové, chtěl bych vás upozornit na existenci literární soutěže (básně, povídky, fejetony), kterou najdete v literární e-kavárně na www.literarvarna.cz. Můžete vyhrát jeden z pěti kvalitních CD titulů - od Nohavici po French Affair a také cenu pana Ebra, tedy knihu z knihkupectví Arbesova. Srdečně vás zve redakce Literárvárny
Meggie
12. 02. 2002
Dát tip
.nejde mi to najít...:o(

Silvinka
20. 08. 2000
Dát tip
Merle! Merle! :o)))

Merle
15. 08. 2000
Dát tip
už sem se přihlásil - uvidím

Anonym
13. 08. 2000
Dát tip
znám soutěže a nukdy nic z toho není

Mamba
11. 08. 2000
Dát tip
Snad po tak dlouhé pauze něco ze svého hadího mozečku vyperu...

Mahoney
09. 08. 2000
Dát tip
jůůů, prosím počkejte s tím ještě tak patnáct let, než napíšu něco s čím aspoň mohl do soutěže :-))

Merle
09. 08. 2000
Dát tip
sem pro, třeba mě to donutí zase napsat něco s hlavou a patou...

Jákob
09. 08. 2000
Dát tip
já žádám též čekací lhůtu .... jenže to se asi dřív v prach obrátím :o)

O.S.to6
09. 08. 2000
Dát tip
No, když už jsme u těch soutěží, tak tady je článek z MF Dnes: /// O s t r a v a - Soutěž pro začínající spisovatele a básníky vyhlásilo již pošesté ostravské sdružení Kultura 98. "Do konce září mohou zájemci ve věku od dvanácti do třiceti pěti let zaslat své práce ostravskému Domu dětí a mládeže v Ostrčilově ulici," řekla Dana Diváková z pořadatelské organizace. V soutěži nazvané Já a svět si mohou mladí umělci zvolit vlastní téma. Porota posoudí nejvíce pět původních básní od jednoho autora nebo prozaická dílka v rozsahu maximálně pět strojem psaných stran. Práce budou rozděleny do čtyř kategorií podle věku. /// Teda ne že by všichni naši autoři zapadali....., ale... však já se taky nezůčastním... :e))

O.S.to6
09. 08. 2000
Dát tip
A Vízoooo!!!!

Somalec
09. 08. 2000
Dát tip
Pozor, souteze ja a svet sem se zucastnil nejmene 4krat a pokazde vyhrali ti sami lide (uplne ne vzdy o rok starsi). Ale zkratka nechci vas od toho odrazovat, ale klidne to zkuste, bude tam sedet pani Dana Divakova a bude tvarit desne mile, reknete si, fajn jsou pratelsti. Pak se vam omluvi (trikrat se tak stalo), ze porotci nemohli prijet a ze tudiz nam k nasim dilum nebudou moci rict svuj osobni nazor, a odborne nam vytknout chyby jichz jsme se dopustili. Fsufka: (Jednou jsem zazil sezeni s porotci a bylo to fajn, si myslim. Sedel tam Jiri Moravsky Brabec s lahvi cerveneho vina, a vyplnujice cele kreslo nam rikal sve mineni o nasich vytvorech. Tu vytkl rytmiku, tu rym, tu zase nesmyslnost a zamlzenost) konec fsufky. Ted si rikate - a sakra. Ale pani vas uklidni: "Muzete zanechat svuj imajl a oni vam to napisou." Date imajl, rok cekate a nikdo nenapise - jste nastvani. A zanevrete na tuto soutez a prokleje te ji vsemi vyrazy co vas napadnou. Stejne se asi zucastnim, abych videl zase ty same lidi na stejnych postech.

Lyryk
09. 08. 2000
Dát tip
:-)))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru