Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Chceš-li...

11. 08. 2000
1
1
681
Autor
Marie_Malá

Chceš-li proniknout ku tajemství kříže, tu musíš přistoupit ke kříži blíže Blíž... Ještě blíž... Tak blízko, až Kristův kříž pronikne do tvého srdce Pak porozumíš...

1 názor

Mahoney
15. 08. 2000
Dát tip
jujky, Tebe bych nechtěl potkati sám v noci v zapadlé uličce kterak držíš v ruce velmi ostrý a špičatý kříž :-)) Tvé přesvědčení je hezké, ale tyto stránky jsou věnovány umění a to je, jak známo, SVOBODNÉ... což znamená piš si co chceš, agituj jak chceš, dávej sem co chceš, ale trošku předtím zapřemýšlej, protože svoboda znamená i rozumnost a odpovědnost... (ty reakce jsou tak příšerný neb tu máme pár příšerných agitátorů, takže už jsme tu trochu alergičtí na jakoukoli, byť i jen zdánlivou, agitaci, takže se za všechny omlouvám)

Merle
15. 08. 2000
Dát tip
Marie: tady už proběhlo pár "agitací ošklivým způsobem", a tak významově podobná dílka (ikdyž rozumější) jsou braná ve stínu minulých stínů. Tohle je malinko omluva a hlavně vysvětlení. Osobně se mi víc líbí Dědouchova poznámka, než tvoje dílo, a raději budu blíž dobrým lidem, než nějakému kříži...

Anonym
14. 08. 2000
Dát tip
jo, blbá smrt (NECHCI !!)

Rastin
13. 08. 2000
Dát tip
Ach bože, ty kritiky se mi líbí víc než ta agitace. :))

Grim
12. 08. 2000
Dát tip
aby ti z toho pak neloupalo...však víš

sidi
11. 08. 2000
Dát tip
No nevím Marie, tohle je spíš agitka než báseň. I když agitace velmi slušným způsobem vedená, to bezpochyby. - Co takhle tvoje milostná poezie? Zkus něco představit. :-)

kalinka
11. 08. 2000
Dát tip
Přistup, hříšníče, ke mě blíž Za svoje hříchy řiť líbat mi smíš!:o)))

Dědouch
11. 08. 2000
Dát tip
a kdo ten kříž volíže bude bohu nejblíže tyjatyjadá.....

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru