Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Římsa milenců

25. 02. 2004
1
0
1501
Autor
gho_st

Dnes je tu sám. Trochu doufá, že jěště někdo přijde. Často se tu scházejí. Nemluví. Jen si sednou vedle sebe. Znají své myšlenky. Dívají se na město. Každý z nich miloval. Vlastně ještě miluje. Zažily zradu, podvod. Vědí, co je to samota. Nechtějí pomoc. Každý den se tu sejdou. Občas se někdo spolu vyspí. Ne pro ten sex. Ale aby si připomněli, co ztratili, v co věřily. Aby nebyli pořád sami. Někteří z nich skočí. Najdou tu odvahu. Ostatní ji závidějí. Taky by ji chtěli mít. Mnoho z nich tu sedá už pár měsíců. Nemají naději. Mají jen sami sebe.
někdy se mi zdá, že to by mohla být správná volba, ale občas si uvědomuji, že to tak ani není...

Cleop
27. 02. 2004
Dát tip
Mít tuhle římsu, kde na tom nejkrajnějším kraji nejsi sám, byla bych moc šťastná....Spousta lidí tady nerozumí těm pocitům, myslí si, že lidi stojící na římse si nic neuvědomují, nenapadne je, že se litují, nepřemýšlí o tom, že na tohle řešení nemají právo... Já jsem o tom všem přemýšlela, ale to volání bylo silnější, v plicích podtlak, hrozná tupá bolest........pak už jen nůž a teplá červeň lidství uprostřed chladu bílých stěn

Cleop
27. 02. 2004
Dát tip
Ale je pravda, že znova už bych to neudělala. Beru to jako součást svého života, svého já, nestydím se za to, akorát ta jizva se někdy špatně vysvětluje:-)

Andulka
25. 02. 2004
Dát tip
Nelibilo. A ja ti reknu proc. Nemam slitovani s tvymi hlavnimi hrdniny. Kazdy, vsichni mame jen sami sebe, taky zazili zradu, podvod, lasku, bolest......o tom prece vsem je zivot. Jenze ty tvoji hrdinove obdivuji ty co maji odvahu skocit. Jak mam obdivovat nekoho, kdo neni schopen vazit si sam sebe, sveho zivota. Vzdycky najdes kolem lidi, ktery jsou na tom mnohem hur a snazi se udelat ze zivota to nejlepsi co je. Ti tvoji hlavni hrdinove sedi a lituji se...:-) Vis, tak se nezlob....tohle je jen nazor ctenare, jak na neho pusobilo to tvoje dilko...:-)

Rowenna
25. 02. 2004
Dát tip
No, dosti přesně jsi popsal tu bezútěšnost. :-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru