Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Ranní hrůza

26. 02. 2004
1
0
2028
Autor
ashes

???

Je 5 hodin ráno, budík zrovna hrozně zadrnčel, zacvakla ho a vstala. Ještě se zavřenýma očima se dokopala do koupelny. Dala si kafe a cigáro. To ji po ránu nejlíp probere. Oblíkla se a musela vyrazit do školy. Dost pršelo a foukal studený vítr. Došla na zastávku, kolem procházel dost ožralej chlap a začal do ní hučet. Autobus byl už vidět, ale jí připadalo, že mu to trvá aspoň 10 minut. Nastoupila a na ožralýho chlápka ukázala vztyčený prostředníček. Sedla si a zapla walkmana,hudba ji dostane z depek. O pár stanic dál nastoupila babka o holi a chtěla pustit sednout, jenže ONA byla po kalbě a byla ráda, že vůbec vylezla z postele. Babku nechala stát a zesílila walkmana, aby neslyšela ty její keci. Hurá, konečná,rychle do metra a na vlakový nádraží. Tam má sraz se spolužačkou. Nemá na ni vůbec náladu,ty její problémy jsou fakt nudný. Na nádraží hlásí 40 minut spoždění. Otáčí se a jede zpátky domů. 3la rovnou do koupelny, napustila si horkou vanu, pustila hudbu a nevnímala okolní svět. Pozorovala plamen svíčky, snažila se pochopit smysl jeho tance...

Nepochopila...


johanne
30. 08. 2004
Dát tip
výstižný prolog, stačil by za celé dílko sorry, tohle není povídka, jen vyseknutej kousek dne... smysl veškerý žádný

ashes
23. 03. 2004
Dát tip
Anonym66 Koupíš mi ty brýle??? Nepočítej s tím, že tě budu hledat.. asi to vidím rovnou na tu botanickou zahradu.

Arien
23. 03. 2004
Dát tip
Nebylas ty taky po nějaké kalbě, kdyžs tohlencto psala? Jinak souhlas s Petrem_Panem, fakt docela chudé

Dr_Mephisto
22. 03. 2004
Dát tip
Chtělo by to nějakou lepší pointu ...

ashes
21. 03. 2004
Dát tip
souhlasim s botanickou zahradou.......

Petr_Pan
21. 03. 2004
Dát tip
Celkem chudě popsané - spíš takové shrnutí pravd a událostí. To, že jsem se do hlavní hrdinky vcítil bude nejsíš jen tím, že se odreagovává hudbou - to je mi velmi blízké. Jinak moc nezaujalo (ale závěr je fajn - to se musí nechat). Dovolím si přes 815_0 klubík :-)

815_0
21. 03. 2004
Dát tip
+ oceňuji, že je to krátké ;-))

Nepochopil.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru