Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Jahodová

07. 03. 2004
3
0
1416
Autor
Restless

Zkuste si se mnou hrát... alespoň chvíli...

Červené jahody koulí se po sněhu.

 

Kolik vám na mysli  vytane příběhů?

 

 


Restless
01. 11. 2004
Dát tip
gabio: Nevadi, ne kazdy ma nejakou asociaci. Trebas Wolandova je zajimava:o)

gabio
30. 10. 2004
Dát tip
nevím, asi ani jeden... nedovedu si to představit... (jahodu na sněhu)

Woland
16. 03. 2004
Dát tip
No moje prvni asociace vedla na menstruaci :-)

Arwy_Kraft
09. 03. 2004
Dát tip
Hezké...TIP

Leja
07. 03. 2004
Dát tip
Priznám sa, chvíľu mi trvalo, kým som prišla na význam slova "vytane". Už je to OK. Hrať sa vie dnes už málokto. Je to posledný kúsok detstva. Hrať sa zabudneme hneď ako prídeme do školy. Potom už len tvrdo pracujeme a až dospejeme, prestaneme sa vedieť aj úprimne usmievať. Červené jahody mi pripomínajú zmrzlinu s kopčekom šľahačky; ale aj Marušku, ktorá ich povytriasala pri behu za macochou z košíčka; vôňu leta; sladkú chuť motýlích krídel; ak sa jahôdky gúľajú po snehu, niekde bude schované aj šampanské. A snehu je úplne jedno, aký rým si k nemu vymyslel :-).

kubjin
07. 03. 2004
Dát tip
Za oknem je plýskanice . . . . . radši vlezu do lednice.

Gaia666
07. 03. 2004
Dát tip
LIDSKÝ ŽIVOT jako příběh jenž stojí za to být vyprávěn Se vždy nápadně podobá Příběhům bohů A tak JAKO Kult Ze-mě s popelu věků povstává A oprašuje se mýtem věčného návratu A spolu s ním i vůle k moci aby SPOLEČNĚ putovali ve světech co vznikají a trvají znovuzrozeni nekonečnou věčností po cestách svých srdcí vystupující a sestupující z temného nebe nad lidstvem než dojdou na rozcestí kde buď zaniknou a nebo putují dál pouští světa přecházejících věků tak povstávají PŘÍBĚHY od těch nejkratších až po ten NEKONEČNÝ

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru