Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Dopis s příchutí (pro Merleho)

20. 08. 2000
1
0
2798
Autor
Olí

Merle, přečetla jsem si 15 básniček, které doporučuješ Ty sám...

Píši Ti dopis, milý Merle: Tvé básně, to jsou antiperle, co ve staccatu okamžiku vyspraví pachuť na jazyku. Čtenář se nese - býstrý, svěží - a slibné future cinká z věží. Je zdravý jako pařízek, však... sliní. Má chuť na řízek. A proto, "Merle, více řízků!", píši Ti mlsně do notýsku.
Olí
29. 08. 2000
Dát tip
Filipe, stydím se a všecko beru zpátky když mě zveš na řízek... a do pohádky. Díky za básničku, když je tady, považuji ji za básničku pro mě - je fajn.

Lee
26. 08. 2000
Dát tip
Perle nebo Antiperle ? Moc pěkný... :o))))))))

Merle
22. 08. 2000
Dát tip
Olí to ti ani nemusím psát na mail... to fakt nevím... já za "antiperle" považuju většinu svých věcí (ty veselé), "řízkem" by snad mohly být ty vážné (ty já píšu nerad)

Merle
21. 08. 2000
Dát tip
teda Olí, (stydlivě klopím hlavu)... dík Jen se bojím, že ukuchtit zvládnu tak akorát náhražkový řízek z vajíčka... jinak nevím nic o vaření, o ingrediencích, o technologickém postupu... Vlastně jsem nikdy nechtěl bejt kuchař. Něco jako Kuchtíkem sobě navzdory ;-))

Filip
21. 08. 2000
Dát tip
Olí já vařit umím (i řízky) jenom nejsem Bůh. Nevyměníš? :-) Mám babičinu školu!

Olí
21. 08. 2000
Dát tip
Filipe, ty děsně riskuješ, co když jsem taková ta "dlouhé cigáro a nehet rudý", co potřebuje, aby kolem ní muž skákal a nosil jí do křesílka kávu? Ale ta babiččina škola...

Olí
21. 08. 2000
Dát tip
Merle, neklop hlavu, a napiš mi na můj mail M.Oldriska@email.cz,jak si myslíš,že bych asi popsala, co je "antiperla" a co "řízek", když mluvíme o básních. Pokud to zkusí někdo další, udělá mi taky radost - alespoň budu mít zprávu, jestli jsem srozumitelná pro toho, kdo to čte. Díky, Olí

Miroslawek
21. 08. 2000
Dát tip
Merle má chuť nejen na řízek, už je to strašně profláknutý, nepřestávejte ho pobízet, chcete-li dočkat se té ruky, co jak had se vine a skončí v klíně.

Filip
21. 08. 2000
Dát tip
Cigárko dlouhé, nehet rudý já jsem jen chlapec chudý co čekal pochvalu za řízek z receptu našich babiček Představ si má milá Olí že i kluci se někdy bojí. Kdyby jsi mne tolik nestrašila možná by ses pobavila jak bych i tvůj talíř umyl aby se ti nehtík neulomil. :-o

Vio
21. 08. 2000
Dát tip
Merle: doufám, že neodoláš :-))) Míwo: checht :-))) Olí: pobavila si mě :-)))

zolli
20. 08. 2000
Dát tip
olí dobrééééééééé má to nápad!!

jester
20. 08. 2000
Dát tip
No vidis.. a ten prvni TIP tady mas.. velice hezka rikanka a merle bude urcite druhy.. jesitnak..))jen jestli to fitire kazdy precte spravne.. aby si nekazil rytmus..)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru