Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

díky

21. 03. 2004
0
0
1992
Autor
Tobka

tak tohle jsem sem chtěl dát už včera, ale nevěděl jsem o tom, že se sem dá dát jenom jeden příspěvek denně. (docela koukám, kolik se mi podařilo narvat do tak krátkýho textu \"sem\")

 Jakto, že sem tenhle server neobjevil dřív???
Sem strašně rád, že něco takovýho existuje, už jenom proto, že když cokoliv napíšu a potom si to po sobě přečtu, tak z toho mam špatnej pocit. Takhle to sem můžu hodit a lidi, který se v tom vyznaj mi řeknou, jestli je to dobrý, nebo ne. A platí to samozřejmně i obráceně.

 Další věcí je to, že si sem můžu po dlouhym dnu zalézt a číst různý fejetony a povídky, prostě to na co je nálada...

 Asi tu teďka budu častym hostem...

 


Litochowitz
22. 03. 2004
Dát tip
...no, koukám že se tu novýmu autorovi pěkně předvádíte:)

Jo jo, novému autorovi předvést to nejhorší, a pak už ho nic nepřekvapí.... Darcy, Porthlice: Je mi z vás na nevolno.... Tobko, vkládat můžeš i víc. Ale hodně piš a čti.

WiruZ
22. 03. 2004
Dát tip
Parricida: myslim na to jakej jses novacek, ze by si nemela nekomu rikat, ze tady nema co delat....obzvlaste tehdy jedna-li se o tak kvalitniho pismaka jakym darcy bezesporu je.....

WiruZ
22. 03. 2004
Dát tip
no fajn......

To nám to pěkně začíná, co ?

Tajpan
21. 03. 2004
Dát tip
Ako vieš, e ľudia čo sú tu sú odborníci, sme predsa amatérske lit. umenie. + zistil som, že niekto ( už neviem kto to bol ) Preložil dielo jedného slov. autora do češtiny a hodil ho sem ako svoje.

Potrhlice
21. 03. 2004
Dát tip
Tak si to tu pěkně užij. A ještě jedna malá skrytá reklama ;-) Na www.literra.cz bydlí vzbouření písmáčtí odpadlíci a www.totem.cz také není k zahození pro čtenáře a pisatele amatéry.

Dero
21. 03. 2004
Dát tip
Hmm ... týden jsem tu nebyl a už se tu dávají diskuze i na tohle? Vítej.

Lyryk
21. 03. 2004
Dát tip
Potrhlice: to má zas být nějaká čestná kampaň ?.-) copak vám váš prostor nestačí ??

Armand
21. 03. 2004
Dát tip
darcy, Potrhlice: Divím se Vám že svoje komplexy a zklamání hned házíte na ty co přišli nebo chtějí přijít s čistým srdcem. To je nějaká ošklivá nemoc, ne? "jaký si to uděláš, takový to máš" se říkávalo :) Tobka, Parricida: mějte se tady fajn .-)

Potrhlice
21. 03. 2004
Dát tip
Lyryku, omlouvám se. Měla jsem to dát jako skrytý názor. Nějak jsem si to neuvědomila, jsem moc prostořeká a nemám ten správný pud sebezáchovy. Armande: No coment! Jestli Ty jseš zklamaný, tak já určitě ne.

WiruZ
21. 03. 2004
Dát tip
darcy: :))))))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru