Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Středeční glosa, 24. března 2004

23. 03. 2004
0
0
1100
Autor
glosator

24. 3. 2004

 

Jsem přesvědčen, že kladenský primátor Volf nedal o své vlastní vůli z veřejných prostředků kladenským hokejistům 41 milionů korun, ale že kvůli džungli nesmyslných zákonů, vyhlášek a předpisů našlo město komplikovaný způsob, kterak tyto peníze hokejovému klubu vůbec dát a radní (a zřejmě i zastupitelé) o tom, kolik a jak hokej získává, dobře věděli.
Nejasností však zůstává, proč policisté od rána primátora sledovali jako nějakého teroristu, ve "vhodný" okamžik jej zatkli a umístili do cely. Ale třeba nám to Staník v maskáčích v nejsledovanějším televizním čase vysvětlí. Včetně spojitosti s blížícími se komunálními volbami
.

 

"V ODS soutěží, kdo více poplive politiku vlády" hlásá titulek rozhovoru s poslancem ČSSD Michalem Krausem v dnešním Právu.
Skutečností však je, že nejvíce na sebe nejen plive, ale přímo kydá, současná vláda sama. A nikoho k tomu nepotřebuje - zcela si vystačí. Alespoň v něčem je nedostižná
.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru