Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

NAZI SCUM

27. 03. 2004
0
0
926

Fašistická špína opět pochoduje našimi ulicemi zatímco její odpůrci jsou konfrontováni státní mocí. Fašismus je nemoc která způsobila lidstvu nepředstavitelné utrpení a my musíme konečně najít lét, který ji konečně jednou provždy zahubí.

Skrze prsty tisíce rukou / Křičící svědomí
Vzpomínka na hrůzná zvěrstva / U srdce zabolí

Fašistická špína
A jejich bílý boj
Vykopej je z ulic
Destroy!!

Teror v ulicích / Posvěcený státní mocí
Sevřené šiky opět pochodují /
A křísí vzpomínku křišťálové noci

Nikdy nedovolme jejich probuzení /
Dostaňme to svinstvo z našich životů /
Nacistická propaganda nikdy nesmí povstat /
A vrátit strach do našich snů..


Heartless
27. 03. 2004
Dát tip
Fasizmus v dnesni dobe... to je tema hodne uvahy... na kterou si bohuzel ale netroufam. Reknu jen jednu vec: Myslim, ze tyhlety represe, zakony atd. ho naopak spis popularizuji. To same je to s terorismem. Tem fanatickym teroristum jde o to vyvolat strach a paniku, cehoz se jim s dokonalym medialnim ohlasem a dramatizovanim dostane(stacilo se divat na zpravy - televize proste hlavne chteji zaujmout). Nerikam, ze ta situace neni dramaticka, v tom vlaku ve spanelsku jsem mohl sedet klidne i ja. Toto je to spis jen takova otazka na zamysleni... nackove v ulicich jsou samozrejme problem, zrovna vcera jsem jel autobusem, kde jich byla particka a vesele si hailovali... to neni dobry, ale neni to zas az takovy problem, jako kdyz treba nekoho zbijou... to je na nich to nejhorsi... pritom mnozi z nich se ani s fasistickymy myslenkami neztotoznuji, delaji to jenom proto, ze je to zakazane a ze se citi silni.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru