Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Diskuze klubu Bivak na třetím štandu

15. 04. 2004
0
0
2508
Autor
Marky2

Je sice trošku zvláštní, pokoušet se založit klub o lezení na stránce o poesii a literatuře, ale jak jsem vyzjistila, někteří z Vás, drazí písmáci holdujete i tomuto krásnému sportu, který se skálolezením zove, proto račte dále, pojďme si povídat.

Ahojte horolezci, horolezkyně horolezčata, pokud navštívíte tento klubík a tuto diskuzi, prozradíte mi, kde ráčíte loziti? Ráda bych si popovídala s někým, kdo neleze jen na pískovci, protože s pískem jsem ještě neměla tu čest. Ale popovídám si ráda i s "pískovečákama".
Bivakuje tu ještě někdo?

Hore zdar vy krávy nebeský. Tatranský bivak na třetím štandu aneb "jak čuráci v bouři."

Kocour
01. 06. 2004
Dát tip
hele ale nějak se mi to nezdá na mrázu

Marky2
23. 04. 2004
Dát tip

Kocour
19. 04. 2004
Dát tip
no nazdar já sem s indočíny, takže 4 palice, drátník, devět skal, bílá skála, černá skála, pohledecká skála, kopačák, roštípka, štěnice, moravský kras, prachov, sušky, panťák, undersbach, labák, ostrov, tisá a celý širý svět :))

Marky2
17. 04. 2004
Dát tip
Mníšku špatný dotaz, víš to moooc dobře ;o)))

Marky2
16. 04. 2004
Dát tip
No jo, mníšku, ty aby ses neozval ;o))

Marky2
16. 04. 2004
Dát tip
A vzhledem k tomu, že se ozval pouze Mníšek, povím vám všem, co se přijdete podívat, kde lezu já. Jsem z Rakovníka, tudíž mám v okolí spousty skal, kam jezdím ráda a často. Přílepská skála, Petrohradské skály, Chlumská skála, Ležky, Vlčí kopec, Kozelka a také mám ráda Bořeň, i když je tak trošku z ruky. Pokud znáe alespoň některou tuto oblast, byla bych potěšena...

Markétko, co bych pro tebe neudělal... A kde je ten Rákosník nebo Rákovník? Ha? :)

Hlavně pozor na řiťolezce!!!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru