Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Měsíc před maturitou

16. 04. 2004
0
0
961
Autor
Lucika100

Tak za měsíc maturuji. Dneska jsem se dozveděla datum:18.5.2004. Je o ničem, že? Myslím to datum. Maturita mě netankuje. Moc se mi líbí to heslo na stužkách, že maturita je jen pašování blbců za hranice inteligence. Má pro náš další život matura nějaký praktický význam? Nevím, to se v mém případě uvidí. Ono tu jde hlavně o to, že bych se měla učit. Měla? A kdo to jako tvrdí?Jsou tu prostě nějaké zaběhnuté rituály a společenské zvyklosti... Jednou z nich je, že holky se na maturu učí.  Asi jsem už přesvědčila sama sebe a začnu se učit... V květnu.  Jo květen je fajn měsíc na učení! Pomůže mi někdo? Jak mám potlačit stres? Jěště ho teda nemám, ale bojím se že se dostaví! Ale jinak je mi matura fakt volná! Nezajímá mě, prostě jen další zkouška, takových už za studií bylo... Ano cítím, že se snažím přesvědčit sama sebe...Když mi ani nezáleží jak odmaturuji...   Za měsíc připíšu jak to dopadlo s tím stresem...
Lucika100
04. 06. 2004
Dát tip
Tak dala jsem to za 5.Stres se nedostavil,teda takovy ten hloupy pocit v žaludku těsně než jsem šla poprvé na potítko tu byl, ale pak už pohoda! Fraška to je, ale proč mi nikdo neřekl, že na maturitě je nejhorší to ráno druhý den?? Tak brutální kocovinu jsem v životě nezažila!!!

baxillatex
05. 05. 2004
Dát tip
připisuju svůj názor - z matury jsem měla od začátku strach, teď když mě to čeká, tak se na to těším, myslím, že to bude největší sranda za celou dobu na gymplu. jen ten rozchod s některýma lidma, škoda..

WiruZ
16. 04. 2004
Dát tip
ale dej pokoj....za mesic a pul:) a stres oje...to bude stresova lazen...se vsad....

Abyss
16. 04. 2004
Dát tip
jo jasne to se tak rika... to sou kecy tak se budto uc nebo se na ty vykasli ne... ale takle to resit... booooze... stejne umrem a nikdo si na nakou nasi maturitu ani nevzpomene.... (hmm asi se mate ze se jeste umite stresovat... radujte se z toho ze dokazete byt na zivu... dneska pisemka a ani brvou.. asi sem mrtva)...

WiruZ
16. 04. 2004
Dát tip
ale z pisemek si taky nic nedelam...ani ze zkouseni, ale preci jenom maturita vis co....od nikoho to neopises....nikdo ti poradne neporadi...tam se spolehas jenom sama na sebe a to uz je horsi:))))

gaston
16. 04. 2004
Dát tip
18.5. rovněž..12:45 - 16:45...a taky se z toho neposeru.

Yossarian
16. 04. 2004
Dát tip
už si slyšela, že matura je fraška?? asi nejmíň milionkrát, že jo? tak tomu věř, protože to je fraška!!! :o)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru