Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Jak Mimínek a Miminko byli ve Star Wars

17. 04. 2004
5
0
1496
Autor
Tygřík

Mimínko a Mímínek sem já s mojí sestrou.

Jednou si Mimínek a Miminko pronajali nejmodernější a nejrychlejší raketu ve světě a vyletěli na výlet do vesmíru. Zrovna letěli kolem supernovy, když zrovna vybuchla. Vlna energie do nich narazila a oni upadli do bezvědomí. Když se probrali, Mimínek zjistil, že jsou miliony světelných let vzdáleni od Země. Probudil Miminko a šli se spolu podívat z okénka. Viděli vesmírnou loď, jak se k nim blíží a z vysílačky se ozvalo: "Leťte do nákladního prostoru nebo vás rozstřílíme na kusy!". Mimínek a Miminko tedy uposlechli rozkaz, nákladní dveře se otevřely a Mimínek s Miminkem letěli dovnitř. Droidi na ně mířili blasterem a oni vylezli ven z rakety. Na raketu zamířilo dvouhlavňové blasterové dělo a rozstřílelo jí. Z velkého reproduktoru se přikázalo droidům, aby je odvedli do cely č.7. Droidi je tam odvedli a Mimínek s Miminkem tam šli a za 3 hodiny nato šli k soudu. Byli tam normální lidi, ale také bizarní stvoření. Soudce se jich zeptal, odkud jsou. Oni po pravdě řekli, že jsou z jiné galaxie. Soudce jim nevěřil a tak řekl, že za lhaní soudu mají bojovat proti Temné straně.

   Tak Mimínek a Miminko šli k hangáru jednopilotoých stihaček. Mimínek si vybral Y-Wing a Miminko si vybralo A-Wing. Potom se dohodli na svém plánu a vyletěli. Nastavili hyperrychlost na dané souřadnice a ponořili se do hyperprostoru. Jakmile se z hyperprostoru vynořili, aktivovali zbraňové systémy a štíty naplno.

   "jsou tady 3 TIE Fighters, Miminko", hlásil Miminku Mimínek. "Rozumím, ozvalo se z vysílačky Miminko. Mimínek si zvolil na tuto chvíli iontový kanon a Miminko si dalo lasery. Už viděli ty 3 TIE Fighters, jak se na ně řítí a střílí. Miminko začalo střílet a zničilo 2 TIE Fighters. Miminko ale samo také utrpělo značné ztráty. Dostalo několik laserů a chyběla už jen dvojice laserů, aby Miminko bylo mrtvé a jeho stihačka rozstřílená. Mimínek Miminko zachránil. Začal střílet do poslední TIE Fighters iontovým kaňonem a přemohl jí. Vnořili se hyperprostoru a zrovna letěli kolem jiné supernovy, když vybuchla. Upadli do bezvědomí a když se probrali, už vstupovali do atmosféry Země. Dali do půjčovny raketu jako náhradu za zničenou raketu A-Wing a Y-Wing a šli domů.

KONEC


Tygřík
28. 04. 2004
Dát tip
Ty máš počítačovau hru X-Wing nebo TIE-Fighter?

ondrech
21. 04. 2004
Dát tip
Trochu divný a až moc to kopíruje starwars. A taky si nemyslím, že když byli odsouzeni, tak si ještě mohli vybrat. Ale tipa ti dávám za to, že nemáš v prologu kolik je ti let, to bych tam vážně nedával. P.S. Doufám, že už z těch naivností vyrosteš, byla by škoda takový nápady psát "přitažený za vlasy"

Beepee
20. 04. 2004
Dát tip
mě fascinuje kontrast mezi jmény "miminek" a TIE fighters ... docela to na mě působí skličujícím dojmem

Dero
17. 04. 2004
Dát tip
Kdybych věděl, že mě tehdy sestřelil Mimínek, tak se propadnu hambou. ;o)))) ***

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru