Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

nemá

21. 04. 2004
1
0
1295
Autor
lajka

 Umírám touhou po spatření neviditelného. Toho jež skrývá svou tvář před ohnivými blesky pokušení. Mlčím a skládám své poklony nejzazší moudrosti. A právě zde vím, že žiji. Nechci se stále přehrabovat ve změti vzpomínek, přeji si udělat přítrž všem dávno proběhlým událostem a otisknout své nové já. Zatím se líhne, klube se. Opouštím krásno a jdu v neznámo.

 

 Cítím jak střílejí nevinná těla. Upadají v nevědomí, kam se jednou dobelháme se zlomenými křídly  naděje též. Bude to dlouhá cesta plná štěstí a zármutku, komíhání se v nekonečné snové zemi.  - Pít nektar z pomněnek mohou snad jen neposkvrnění - Křičím bolestí bídného šakala, jemuž uřízli všechny jeho údy. Jsem vyvrhel ohnivých pekel. Pláču krev všech bolestivých ozvěn stesku.

 

 Zahrň mě dary, má zemi protnutá tupým úderem meče žárlivosti, jež jsi palčivou obranou budoucích lovců smrti. Chci najít louku zapomnění, rozkvetlou rudými vlčími máky a nad jejich plameny nech mě obcovat se špinavými ďábly rezavějících milování. Chci zemřít v hlasitých výkřicích nikdy nekončící rozkoše.


Novalee
10. 08. 2004
Dát tip
Ahoj.. docela by mě zajímalo, jak moc rozbolavělá duše tohle psala.. Chvíli jsem se v tom topila, ale stálo to zato! :p)

kolegyně
22. 07. 2004
Dát tip
No comment ..................................................................... (Ztrácím se v nevíře/ pátrám po oběti/ nemůžu uvěřit/ vlastnímu pojetí) Tak tohle je dotyk samotnýho pekla duše, toho nejzazšího co v sobě máš... a on a ona taky, já, oni, všichni ... Trochu mě to děsí, jak moc to vyjadřuje nevyslovené "já"

Dero
21. 04. 2004
Dát tip
Téda ... slušné. Ale rozčlenění do veršů by pomohlo ... ;o)

lajka
21. 04. 2004
Dát tip
děkuju

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru