Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Důchodce v bance

30. 04. 2004
0
0
2200
Autor
MdF

S důchodcema to občas (většinou) není lehké - a pokud je máte dennodenně na přepážce...pak vznikne tahle blbůstka

Důchodce u přepážky

slintal na složenku,

s otiskem mé podrážky

si už slintá venku

 

Důchodce na ulici,

klopýtl pak o patník,

spadl na sanici

a rozbil si ciferník.


ChAR
07. 05. 2004
Dát tip
Chrabří suchaři (Jeh., Feanor...) - tak tomuhle se říká dělat z prdu kuličku. A já blbec se přidávám! Ale tolik mě to pobavilo, že jsem neodolal taky vám sem naprdět, ať je kulička větší. :o) p.s.: Nechcete radši řešit, za kolik prodávat vodku v parlamentu, a zničit tak náš zdemoralizovaný systém? Třeba tim těm důchodcům pomůžete víc? :o)

Happy
06. 05. 2004
Dát tip
A jé, nevím proč z toho dělat vědu, dyk to má kategorii blbůstka. Je fakt, že stav důchodců je rozhodně spíš k politování i co se cifer na složence týká, však pokud má někdo špatnou zkušenost se zlými zatrpklými prdouchy, proč by to nemoh ventilovat takhle. Jako říkačka v kategorii blbůstky mi to nepřijde k odsouzení, spíš mě zaráží proč to nějak vážně kritizovat. Že by už povstali blaničtí řytíři a teď neví, do koho se pustit? :o)))

Witch
06. 05. 2004
Dát tip
no pěkně jste to rozmázli, tak to se hned přidám - Jehehemane a když ti tak vadí, že vypichuje důchodce, tak proč ty hnedka vypichuješ úřednický nuly a ještě tak zbytečně urážíš autora... A když už zmiňuješ zásluhy důchodců - podle mýho názoru - ať má člověk zásluhy nebo ne, měl by se umět chovat. To že je to blbůstka je pak samozřejmě druhá věc.

Witch
03. 05. 2004
Dát tip
:o))) i ty lidumile

MdF
03. 05. 2004
Dát tip
Jehehmane: za úřednickou nulu se nepovažuju, ale to není podstatný. Hlavně vůbec neohrnuju nos nad důchodcem(-a), ale musíš uznat, že někteří jsou fakticky na zabití. V žádném případě je nehážu do jednoho pytle, ale posuzuju člověka podle toho jak se chová a ne jestli je mladej, starej, modrej nebo zelenej. Každopádně mně se to vcelku líbí a vzniklo to po odchodu jednoho megavysírače. Jo a kdybych nad ním ohrnoval nos-jak píšeš, tak by neodešel spokojenej a neměl udělaný vše co potřeboval. Ale pokud se ti to nelíbí, vymlouvat ti to nebudu. Je to tvůj názorrrr ;-) Howgh

Jeheheman
03. 05. 2004
Dát tip
Gut. Někteří na zabití. Ale tím se od zbytku populace nikterak neliší, takže proč z toho nějak vypichovat zrovna důchodce. (A psát o tom takové slinty.)

Waawe
30. 04. 2004
Dát tip
tož dobré :))) chudák důchodce....

ChAR
30. 04. 2004
Dát tip
ještě , že nám ty důchody časem zruší :o))))

Jeheheman
30. 04. 2004
Dát tip
Vtipem to zrovna nesrší a celkově slabý.. ..a vůbec mě moc neba, když se nějaká úřednická nula ohrnuje nad důchodcem, který v minulosti třeba lecos dokázal

Feanor
30. 04. 2004
Dát tip
zbytečná slova, ztráta času+ viz Jeheheman

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru