Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Zítřek po zítří

01. 05. 2004
0
0
1549
Autor
LucyH

Co když zítřek nepřijde? Už teď se cítím tak slabá, že nevím, jestli to že mluvím je pouhým snem či realita ukrytá v temnotě, v skrytu mojí duše.

 

Někdy prostě cítím se, jako když mě zabíjí něco velkého zevnitř. Na zádech tíží mě obrovský kříž zodpovědnosti, který nahání mi strach, jež mám místo stínu.

 

Nahání mě všude jako velký lovecký pes, co své oběti se nevzdá. 

A já snažím se skrýt, schovat před pocity, minulostí a zodpovědností, ale s léty, přicházím na to, že tohle nejde.

 

Nemůžu utéct, ani se skrýt, musím se zkrátka postavit a smířit se i s tím, že ... kdo ví, třeba zítřek přijde pozítří.


maia
03. 05. 2004
Dát tip
Lucinka, ty mas take nadherne ciste depresie. Vzdy si ta rada precitam. :-)

LucyH
03. 05. 2004
Dát tip
mockrát dekuju za kritiku :) Jsem rada ze alespon nekomu se moje dilka libi a tim spis, kdyz je to nekdo, kdo je z meho druheho domova, a to Slovenska. :) Diky

LucyH
02. 05. 2004
Dát tip
v tom to právě je. Beznaděj, smatek ... ztráta smyslu pro výběr správnost slov. Abych pravdu rekla, tohle dílo ... taky moc nemusím, dokážu psát líp, ale občas se prostě musím nějak vyventilovat.

Marcilka
02. 05. 2004
Dát tip
..tak se ventiluj, prosím tě, jinak. Běž si třeba zaběhat. Jestli tě zabíjí něco zevnitř, tak to bacha na deprese..to uměj být MRCHY. (no ..anébóó..změň jídelníček..)

Dero
01. 05. 2004
Dát tip
Hmm ... upřímně řečeno - nelíbí. Už jen ta barva mi k tomu nesedí. A taky si nejsem jistý správností čtvrté strofy: "třeba zítřek přijde pozítří." Nerozumím ... nemělo by tam být zítra?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru