Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Jak se Mimínek a Miminko dostali do počítačového světa

04. 05. 2004
4
0
1616
Autor
Tygřík

Jak se Mimínek a Miminko dostali do počítačového světa

 

Jednou se Mimínek a Miminko chtěli podívat, jak to v/e/ jejich počítači vypadá. Tak šli za kouzelníkem. Kouzelník řekl, že to nebude snadné, ale že to pro ně udělá. Řekl kouzelnou formuli a náhle Mimínek s Miminkem zmizeli. Zmenšil je na velikost asi 1000 nanometrů, a tu se ocitli ve svém počítači. Nepřetržitě tam na drátech velikou rychlostí přeebíhaly energetické informace. Mimínek na ně hodil prachovou částici, kterou zrovna chytil. Když se dotkla energetické informace, vypařila se. Všude viděli spoustu malilinkatých kuliček, ze kterých byli i oni. Tak šli a šli, až se dostali k velké, kulové a zářící energii. Ta Mimínka a Miminko stáhla do sebe a najednou se ocitli u kouzelníka. Ten je oprášil, a Mimínek s Miminkem šli domů. Protože už věděli, jak to tam vypadá.

KONEC


ondrech
16. 10. 2004
Dát tip
to je trapný...ale tipa bych ti za to určitě nedal. 1000 nm to jako jeden mikrometr, ne? To mohli vidět akorát kulový.:)

Elyn
04. 05. 2004
Dát tip
:)) to snad ne...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru