Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Divoká Šárka

04. 05. 2004
8
0
2203

Nehraně

chodíme po hraně.

Do dlaně

vepíšeme duběnky.

Posbírají otazníkům

tečky.

 

K obraně

před elementy muže

postavím Děvín

z vlastních vepřovic.


Rad_o)))
27. 05. 2006
Dát tip
... * Tink :o)))

(závorka)
13. 05. 2004
Dát tip
jo, (líbí) T

Teda nevim nevim holka nebo kluku co se ti v tý makovici honí :-)))

Shellinka
05. 05. 2004
Dát tip
Ahoj Čertíku, stejně jako pan doktor, i já ji shledávám jako dobrou. :)) Dávám TIP. ** Hezký den!

Ahoj doktore, zdraví Adina :-)))

Noe1
05. 05. 2004
Dát tip
Ahoj čertíku, dnes jsem vystupoval z tramvaje na zastávce Hadovka a ta tramvaj měla na ceduli napsáno Divoká Šárka ... říkal jsem si že by to chtělo něco s tímhle názvem napsat ... a ejhle tys to udělal. Už mi zbývá jenom Závist. Líbí se mi, je hravá i přemýšlivá zároveň. Dávám t*.

Závist je ale vóóóšklivá :-)) A navíc já jsem čertice Bertice :-))))

Noe1
05. 05. 2004
Dát tip
Tak prrrrrrr. Já ti nehaním Šárku, tak nehaň Závist. To je jedno z nejhezčích míst v okolí Prahy, který znám :))))))))))))) Kam četr nemůže, tam pošle čertici ? ;-))))

Jo ták, tejka mi jaksi došel význam tvých slov :-)) Mno já nejsem pražák a na Závisti jsem nikdy nebyla, tudíž jsem pššššt. Kam čert nemůže strčí čertici? A že oni by na písmák nemohli čerti? :-)

Blbůstka... nic víc ani z vepřovic...

drfaust
04. 05. 2004
Dát tip
no mně to zas jako úplná blbůstka nepříjde.... a myslím si, že je to docela zdařilé... zajimavý na tom textuje, že v první strofě je docela očekávaný rým, který by i mohl vypadat jetě a tak... nehraně hraně (do) dlaně ale náhodou se mi to docela líbí... asi to nebude jen zvuková shoda... asi mi to vede i k tvarosloví... a pak v druhý strofě, když impuls si skoro říká o: k obraně před elementy muže postavím Děvín z vlastní kůže (a jsou tu vepřovice...) a já si myslím, že tuhle Divokou Šárku jako jo!:) a ty duběnky a otazníkové tečky... náhodou, narozdíl od zamračeného, jsem rád, že jsem se zastavil... * t

vesuvanka
04. 05. 2004
Dát tip
Basnicka jako takova je docela dobra, ale jeji nazev Divoka Sarka mi k ni nejak nejde. Aby to bylo o Divoke Sarce, predstavovala bych si spise nez Devin Maly nebo Velky Dzban anebo Divci skok. Ale to je jen muj nazor.

Dero
04. 05. 2004
Dát tip
To je promyšlené, kdepak blbůstka ... ***

Nehraně.... tip... :-))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru