Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Nová Víra

10. 05. 2004
0
0
1296
Autor
CHIREN

Každý člověk je jedinečná ukázka toho jak i Bůh může dělat fatální chyby.Příroda teprve rozhodne zda lidstvo je zhoubný nádor ,nebo ne na jejím těle.

Mám pouze jednu otázku na nejvyžší autoritu tohoto světa:

 

 

 

 

 

.... Kde je tvoje svědomí, ...... není? ......      :o)))))


CHIREN
30. 06. 2005
Dát tip
Myslím,že jsem kdysi něco podobného četl.Šlo vlastně o jakýsi pokus,který se vymkl kontrole. :o) A co když je Bůh entita stvořená lidským individuálním i kolektivním vědomím? Co když tady byli lidé daleko dřív,než On?

CHIREN
19. 05. 2004
Dát tip
Může něco "dokonalého" neobsahovat NEdokonalost?Jakobychom chtěli po mrzákovy výkony ,kterých dosahují zdraví a ti nejlepší ....

judas
11. 05. 2004
Dát tip
pobavilo. určitě jo. bohužel, i kdybych nakonec přiznala, že Bůh je, tak jsem přesvědčená, že nic jako svědomí nemá. může mít absolutno svědomí?

Craerassy
10. 05. 2004
Dát tip
a kdo je ten Bůh?:-))

Leja
10. 05. 2004
Dát tip
hmm... ak veríš tomu, že Boh je zodpovedný za chyby ľudstva, tak musíš vedieť aj to, že Boh vykúpil, alebo ak chceš "opravil" ľudstvo tým, že obetoval svojho syna. Že to ľudstvo pochopilo inak ako bolo myslené, už nie je otázkou božieho svedomia.

Kakabus
10. 05. 2004
Dát tip
Jeden pán řekl: Bůh je mrtev. Ať teď je jen na nás jestli mu věříme, stejně jako je na nás co si myslíme, že Bůh je a co má na "svědomí"...

Lasy
10. 05. 2004
Dát tip
Ano Nietszche řekl, že Bůh je mrtev - a co na to Bůh? Nietszche je mrtev . . . Lasy

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru