Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Kočičí řeči

04. 05. 2004
0
0
1619
Autor
Dovlatovka

Pan P. se rozhodl, že si zajde do baru. Nechtěl být v sobotu večer sám a tak si chtěl obstarat nějakou pěknou společnost. V baru bylo všude plno koček. Úžasných koček! Až pana P. zamrzelo, že není zrovna kocour. Pan P. seděl na baru a rozhlížel se. Najednou si vedle něj sedla fantastická kočka a něco pronesla smyslným tónem. Pan P. jí sice nerozuměl, ale byla tak roztomilá, že ji pozval na panáka. Kočka byla mlčenlivá, ale panu P. se zdálo, že si rozumí i beze slov. Po dvou hodinách ji odvezl domů. Doprovodil ji až ke dveřím, které mu ta kočka beze slova zabouchla před nosem. Pan P. to nechápal, vždyť všechno šlo tak dobře. Druhý den se zeptal svého souseda, který kocour byl, co znamená ta jediná věta, kterou od kočky slyšel. Pak pochopil. V kočičí řeči to znamenalo: Na tebe stačí udělat oči, ty troubo, a nemusím jít domů pěšky.
Dovlatovka
12. 05. 2004
Dát tip
Nemyslim.Ty píšeš jen o tom,co sam(a) děláš?!

Dovlatovka
11. 05. 2004
Dát tip
Je to něco mezi bajkou a anekdotou.Možná spíš anekdota a možná spíš nepovedená,ale hlubší význam to skutečně nemá.Pokud tě neštvou ženský, který využívaj chlapy, a chlapi,který to nechápou.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru