Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

10 sekund

14. 05. 2004
0
0
1446
Autor
jimmiv

zkouška mých lit dovedností

 

10 sekund

 

Stojím proti tobě a hledím ti do tváře. Jedinečný okamžik. Takováto chvíle se již opakovat nebude. Stojíš…..Jednu ruku v bok druhou volně svěšenou podél těla pánevní kost lehce vyhouplou do strany a zbytek tvého těla dorovnává křivku tvé postavy tak aby tvá hlava stála rovně a mohla se dívat na svět pěkně zpříma a zvysoka. Vítr si lehce pohrává s tvými hebkými rozpuštěnými dlouhými vlasy a vhání pramínky těch hedvábných nití do tvého obličeje, který pořád vyhlíží s tou svoji jistou arogancí a všeobecnou neporazitelností. Ani koutek u tvých plných růžových plných rtů se neodváží pohnout aby nedal najevo tvůj skutečný stav. Jen tvé velké modré oči prozradí že se v těch 10 sekundách našeho dlouhého pohledu ve tvojí hlavě prožene snad milion různorodých myšlenek a ty zachytíš jen jednu a řekneš „AHOJ“.


VypsanaFixa
14. 05. 2004
Dát tip
On řekne ahoj a ty taky...Pak o tom celej den přemejšlíš :o))) Ale jo, líbilo...Je to víceméně přesně moje krejvní skupina...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru