Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Nad Ekologickým občasníkem - aneb Pohoda !(?)

04. 09. 2000
4
0
937
Autor
(_)

Každý den lidi umíraj hlady... olovem... stářím. V celku je tu však skoro ráj (Přesvědčivě se tvářím?) Zas ryby břichem nahoru dík ropný havárii? no je to smutný... bez sporů! Proč se však trápit? Žiji! Kácej prý deštný pralesy přetváří zemskou kůru Fakt z toho nejsme v depresi mám svejch starostí fůru! Na jatkách potok krve tek'? na hácích těla v křeči? Vždyť je to jenom dobytek Tak nač toliko řečí. A já je přeci netýrám... No jenže jíst se musí! Že ty noviny votvýrám vždycky mě řádně zhnusí! A že prej tajou ledovce? Koaly vymírají? Čtu na svý měkký pohovce o světě jenž je v háji... Z komára dělaj velblouda! Berou nám sýčci naděje. Vyhlédnu z okna - Pohoda! Nic zvláštního se neděje. S úsměvem TV zapínám srkám z plastový flašky O sebe postarám se sám (A kdo o moje splašky?).
Popelka
15. 03. 2001
Dát tip
recesistko, ty by jsi se mala někde angažovat, je vidět, že máš charisma :-)

Popelka
15. 03. 2001
Dát tip
recesistko, ty by jsi se mala někde angažovat, je vidět, že máš charisma :-)

borka
25. 10. 2000
Dát tip
ooops.... ano, paci sa mi to. :)

Sarken
14. 09. 2000
Dát tip
dokonalý

Yeziiinka
10. 09. 2000
Dát tip
Hm hm, moc pěkně podané - vždyť tohle musí chytit za ono svědomí i ty nejdubovější flegmatiky!!!

blazinek
10. 09. 2000
Dát tip
každý má čisté svědomí na tváři úsměv medový vždyť on nic zlého nedělá tak proč toho tolik podělá? inu, jak praví přísloví kdo nic nedělá, nic nezkazí a že už to dávno neplatí? koho to zajímá... všichni se držíme opratí a vozkové jsou příčinou všeho zlého to't přeci pravda odvěká :-)) *

jorel
04. 09. 2000
Dát tip
začátek se mi líbil nejvíc: hladem / olovem / stářím. to si budu pamatovat dokud nezemřu na mor / úplavici / gilotině ;o))

Ber
04. 09. 2000
Dát tip
a mě se líbí konec ...srkám z plastový flašky.....

Merle
04. 09. 2000
Dát tip
dobrá je to básnička... a pravdivá... jak moje šedý svědomí

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru