Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

ONA

19. 05. 2004
0
0
1593
Autor
jimmiv

dadadadada:o)

 

ONA

 

 

Jdu po nádražní hale, prodírám se davem lidí a najednou, proti sobě vidím Ji. V roztrhaných šatech, mokré vlasy její studený zničený pohled  mi říká že je na dně. Kolem ní chodí lidé, kteří ve spěchu za svým něčím si ji ani nevšimnou. Ještě stále si mě nevšimla, tápe v davu lidí svýma smutnýma očima a někoho hledá. Otočí hlavu dopředu lehce přimhouří oči zvedne hlavu o něco výš a koukne na mě….zastavím se a váhám hledíme si do očí a nevšímáme si lidí kteří našim průzorem procházejí. Pomalu se rozejdu směrem k ní. Narážím do lidí a ona natahuje ruku otevře dlaň a její pohled říká: „pomoz mi“. Věří že jí nezklamu. Jsem čím dál blíž, už jen natáhnout ruku……………………………….TEĎ………………………………….teď se stalo něco co se nedá popsat slovy…snad chyba…udělal jsem o tři kroky víc a zapomněl kam jsem to měl namířeno. Prošel jsem asi metr kolem ní a vůbec si jí nevšiml. Uvědomím si že za minutu mi jede vlak a tak zrychlím krok….ještě mě cosi přinutí otočit hlavu a vrátit pohled zpět. Pořád má nataženou ruku před sebe. Otočí hlavu na mě a v těch smutných očích se objeví slzy. Otočím hlavu zpět a ještě zrychlím krok aby mi to neujelo.
Copánek
19. 12. 2004
Dát tip
hm...smuný. zkus něco veselejšího

jimmiv
01. 06. 2004
Dát tip
.....????? jese jednou a pomalu......nako sem to nepobral....dik

doorsi
30. 05. 2004
Dát tip
když sem četla její popis, tak sem si vzpomněla na tu holčičku v Kruhu, jak vylejzá z televize a natahuje ruku. ale jinak je to zajímaý

johny81
21. 05. 2004
Dát tip
Docela to jde. Jo, jaky si to udelas, takovy to mas...

VypsanaFixa
19. 05. 2004
Dát tip
Bacha na čárky..Chtělo by to trochu zrychlit věty (sem tam použít tečku a vynechat pár spojek).

Dash_707
19. 05. 2004
Dát tip
:o))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru