Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

TO..

05. 09. 2000
3
0
2521
Autor
jester

Jinak by to bylo, jako silny turek bez cigarety.. ale at si to nikdo nevyklada, jako parodii na cokoliv, protoze by to byla podobnost ciste nahodna..a mysleno vazne, aniz by to cokoliv chtelo znevazovat..!!a LASKA JE KRASNA a patri to k ni..

TO Kapičky potu po celém těle, které se stává tedˇsrdcem celé, a které jazýček tak jemně hladí.. že vzlétnout z těla ho to svádí , Tvá ústa ruku následují, a vlny za vlnami plují, tam dolů k růži z Jericha, když Tvá ruka se dotýká tak něžně toho okvětí, zaroseného vášně vláhou… A ty chceš tuhle chvili drahou prodloužit , ale i zárovenˇ položit tělo na roženˇ pomocí Tvého prstíku, co hledá cestu k pestíku. Silnějsí forte varhan v chrámě je touha co i duše cítí Touha, celého Tě tedˇ míti, jen pro sebe.. a sebe samu.. teďˇ obětuji lásce dámě a jenom v Tobě tedˇ chci žíti.. Na oltář sličné Afrodité.. to všechno co je v obou skryté.. a co právě tedˇobjevuješ… ve jménu Vseho položit Jak nádherně tedˇ se mnou pluješ po rozbouřených vlnách stěstí.. jen ještě chvíli.., nech se vésti můj přístav na tvůj stěžeň čeká. Tvá přídˇ když do přístavu vplouvá Ta vlna sedmá.. tedˇse vzdouvá.. Pohltí mně, pohltí Tebe.. a náhle až k nám spadlo nebe.. a vstoupilo jen do jednoho těla.. bylo to Tvé, nebo co já jsem měla ? Ze sopky posvátné ten výron lávy tedˇ nepálí, i když je žhavý, a nížinu, přístavu toho mého.. svou vláhou, pak do zeleného oblékne jistě něžně zas.. po té co zastavil se cas… Ta barvy naděje, co nikdy neumírá má ruka ještě Tvojí ruku svírá… když klid a mír, tedˇ do duše se vkrádá… Jen si jdi zakouřit….. já stejně mám tě rada..
Falka
08. 09. 2000
Dát tip
Proč? Taky vidíš jenom ten oharek? A hele, co jsem to tu našla? Blikněte mi, prosím. No, tak tedy ještě jednou. Děkuji. Jé, aluminiovej... a vůbec nebyl pod lampou :o))))

suva
07. 09. 2000
Dát tip
No nejlíp pod lampou, tam jsem je sice neztratila, ale zase je tam nejlíp vidět:O)))

Falka
07. 09. 2000
Dát tip
Líbí... i s koncem, ač absolutní nenikotínák... Suva: nebyly vony z alumínia? :o))

jester
07. 09. 2000
Dát tip
nevypli proud?))

Stínovlas
06. 09. 2000
Dát tip
Jo, jo, téma je to věčné a proto stále aktuální. Obsah mi nápadně připomenul ORGASMUS od Bodlaka. Celkem se mi to líbí i když veršování je neprosto nepravidelné. Zvlášť se mi líbí tohle: Tvá přídˇ když do přístavu vplouvá Ta vlna sedmá.. tedˇse vzdouvá.. Tvůj "zdůrazňujíc konec" působí trochu drsně v porovnání s předchozím poetickým popisováním.

suva
06. 09. 2000
Dát tip
až najdu slova, tak ti je pošlu, teď mi nějak došly...

jester
06. 09. 2000
Dát tip
Sti/))) aber die koncen, co..) ale.. ono i trochu legrace se najde za vsim.. nebo po vsem,,ne? Suva/ Ja bych ti je treba pomohl hledat..)

jester
05. 09. 2000
Dát tip
diky.. ale jde se Ty tu beres takhle po ranu.. )0 a ja nevim, jestli to radeji nedeletuji.. tak to radeji nikomu nerikej, zes cetla

Merle
05. 09. 2000
Dát tip
trochu dlouhé, ale jinak nemám výhrady :-))))) jako bych to už jednou někde...

mis
05. 09. 2000
Dát tip
Dobrý, zaslouži tip uz i za odvahu.

Anonym
05. 09. 2000
Dát tip
)) tak jo.. ale bojim se, bojim..))

Neal
05. 09. 2000
Dát tip
věčné téma ..nebo snad ne?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru