Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Teorie Hulivln

03. 06. 2004
1
0
1124
Autor
Sydney

Hulivlny jsou přítomny všude kolem nás, naše smysly je sice nevnímají, ale jejich existence je nezvratně dokázána všemi nevysvětlitelnými úkazy tohoto světa. Co jsou ale Hulivlny zač? Abychom lépe pochopili jejich původ, musíme udělat jeden důležitý krok k dosažení naprosté rovnováhy mezi světem minulým, přítomným a budoucím.......tz. zhulit se ;)

 

Tráva, ganja, haš. To všechno jsou pro nás klíče, které odemknou bránu a pomohou dokázat pravdivost těchto myšlenek. Předem Vás ale musím varovat : !!! Hulivlny jsou nebezpečný jev, nutíci nezkušené konzumenty omamných látek činit věci bláznivé, resp. odebírají vládu nad tělem a mohou mít až katastrofální dopad na nepřipravený organismus !!! Hulte tedy pouze v doprovodu zkušených huličů ( tz. mojí ;). Nyní už ale konec opatrnosti, nohy na plyn, jdeme zjistit VO CO DE....!

 

Každý zkouřený člověk prožívá něco, co je pro jiné v normálním stavu nepochopitelné. To má za následek strach, údiv, zamyšlení a mnohé další emoce, které sami dobře znáte. Ovšem musíme přiznat fakt, že nezhulený člověk se v přítomnosti zkouřených cítí z počátku jaksi nesvůj, leč v pozdější fázi se situace mění a i tento podlehne stavu né zcela obvyklému. A právě tuto zvláštnost mají na svědomí již dříve zmíněné Hulivlny. Jak to funguje :

 

Po požití správného množství THC začne mozek oběti vibrovat. Ta pocítí slabou bolest hlavy a jakési vnitřní uspokojení. Jednoduše řečeno , oběť je zhulená. Mozek v tomto stavu začne téměř okamžite produkovat hormon zvaný HUL a s jeho pomocí se do okolí začnou uvolňovat částice, jež opouštějící lidské tělo tvoří Hulivlny. ( z toho je jasně vidět že Hulivlny nemohou být produkovány zvířaty, ale samotnou rostlinou ano, protože její listy  hormon HUL obsahují, a tedy ho v malých dávkách uvolňují, což je možné zachytit v podobě charakteristického pachu ) Uvolněné Hulivlny, šířící se v prostoru, začnou vyhledávat kontakt s předměty a tvory jež je přitahují. Nenechte se zmást, ačkoliv nemyslící hmota není schopna vstřebávat tzv. HULIVLNOVY PRACH ( dále jen prach ). Buňky všech živých organismů jsou od přírody chráněny před účinky prachu a nemohou být jeho spádem ovlivněny. Tím zde získáváme nový pojem, který bude pro snadnější pochopení teorie Hulivln nutno blížeji specifikovat :

 

Zatímco THC je přírodní nenávyková látka halucinogenního charakteru, Hulivlnový prach, jakožto nebezpečná součást THC znemožňuje být nepatrnou symbiózou mezi jim a živými organismy. Jediným jeho úkolem je šířit chaos, zmatek a cílenou agresi. V praxi to znamená časté pády a svévolné ubližování si na zdraví zhulených tvorů. Ti pak trpí za rozkoš jež jim THC přináší, ovšem ne svou vlastní chybou. Ba právě Hulivlnový prach je na vině v této teroristické kauzy. Zhulený tvor dokáže stejně jako nezhulený ovládat své myšlení, koordinuje pohyby rukou i nohou, mnohdy lepe než za střízliva, leč předměty tvořené hmotou napadenou právě Hulivlnovým prachem se snaží této ublížit či dokonce zabít. Otázku existence a tvorby prachu nyní uzavřeme, není třeba ji více rozepisovat a pokud máte jakékoliv dotazy týkající se právě této problematiky, neváhejte mě kontaktovat.

 

Nyní tedy víte, jaké účinky mají Hulivlny na neorganický materiál. Jak již bylo výše řečeno, buňky nemohou být prachem ovlivněny a účinky se tedy různí. ( Přesný popis jednotlivých stavu zhulené buňky se nikdy nepodařilo poskládat do smysl dávajících vět a tato otázka je tedy prozatím nevyřešena, leč jednomu vědci se podařilo získat obraz abnormálně rychle se pohybující buňky, což může být jednoho dne významným krokem k pochopení pravé podstaty Hulivln a jejich bezpečné a praktické využití. ) Také bylo již řečeno, že mozek zhulené bytosti kmitá ( vibruje ), což z fyzikálního hlediska neguje možnost zakreslení do Kartézského souřadnicového systému v daný čas, stává se již vibrující mozek nedostupný pro naváděcí systém Hulivln a nemůže být jimi dále ovlivněn. Ovšem mozky nevibrující nejsou před Hulivlnami nijak chráněny a jsou tedy primárními cíli. Stejně jak hmota dokáže přijímat Hulivlnový prach, jsou buňky schopné přijmu činných Hulivln, a po uplynutí dostatečně dlouhé doby nutné pro začlenění těch do organismu napadeného tvora projeví pozvolna svoje účinky. Tím se dostáváme opět na začátek naší teorie a to, že nezhulený tvor se v přítomnosti zhulených chová divně, leč si není vědom přímého kontaktu s THC. A pokud jste tuto teorii pochopili správně, musíte být nyní zhulení protože tento text obsahuje stopy Hulivln, které jsem při psaní tohoto díla uvolnil ze své mysli. Myslíte správně, právě teď jsem zhulený a Vy máte tu jedinečnou možnost být svědky první sepsané úvahy zhuleným člověkem ;)  

 

Doufám, že se Vám to líbilo a kritikům bych ještě rád řekl, že až se z tohohle proberu, nebudu si nejspíš nic pamatovat. Takže mě nešetřete, ať si to potom pěkně slíznu ;)  Loučím se s Vámi,

                                                                    Sydney Lostarot


Morasten
18. 06. 2004
Dát tip
samá chvála ale žádnej tip! takže tip a zase chvála:-)je to husty

Kačírek
17. 06. 2004
Dát tip
geniální mystifikace :o)

Sydney
03. 06. 2004
Dát tip
Dílo bylo opraveno a dopsáno.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru