Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Úterní glosa, 8. června 2004

08. 06. 2004
0
0
967
Autor
glosator

08. 06. 2004

 

"Domnívám se, že budeme patřit mezi vyspělé země unie za jednu až dvě generace", prohlásil Vladimír Špidla. Není důvod mu nevěřit, ovšem pod jednou podmínkou: že on a jeho gang co nejrychleji a definitivně opustí českou politickou scénu.

 

Petr Hannig, skladatel, producent a čerstvý kandidát Strany zdravého rozumu do Evropského parlamentu se chce v případě zvolení zasadit o to, aby evropské formuláře pro dotace byly srozumitelné, alespoň tak odpovídá v inzertním sloupku své stgrany v dnešních Lidovkách.
Podle zdravého rozumu, který má jeho strana v názvu, by ovšem měl požadovat spíše jejich zrušení.

 

V sobotu zemřel Ronald Reagan, čtyřicátý americký prezident. Člověk, jemuž vděčíme za mnohé a jehož řádně ocení až historie. Čest jeho památce.

 

Američtí vědci tvrdí, že za narůstající počet lidí s nadváhou může nedostatek chodníků a cyklistickych stezek ve městech. A já blbec jsem se doposud domníval, že za to může jejich přežírání.

 


seal
08. 06. 2004
Dát tip
:)))

ulita
08. 06. 2004
Dát tip
Osobně si myslím, že Špidla je po dlouhý době první slušnej politik a člověk na tak vysokém postu...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru