Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Rychlé šípy

11. 09. 2000
2
0
1225
Autor

Neslavné začátky slavných příběhů – část I.

Do průjezdu vpadl Mirek Dušín se svým věrným druhem Jarkou Metelkou v patách. Bystré oči rychle prolétly dvůr a Mirek střízlivě zhodnotil situaci. „Jarko, jsme v koncích. Je to slepá ulička.“ Jarka chvíli lapal po vzduchu a pak odhodil neposlušnou čupřinu z očí. „Tamhle je Jindra. Jindra Hojer od nás ze školy.“ Oba chlapci rychle přiskočili k velké bedně na které seděl pohledný blonďák. „Jindro, Jindříšku, Černí jezdci jsou nám v patách, prosím tě, můžeš nás někam schovat?“ Jindra odložil dlouhé stéblo které dosud nezúčastněně okusoval. „Vlezte si tady do té bedny,“ otevřel víko. Mirek s Jarkou do ní vděčně zapadli jako dva stíny. Jindra přiklopil víko a opět se na něj usadil se svým stéblem. Do průjezdu vpadlo několik dalších hochů. „Ahoj Jindro, neviděl jsi tu dva kluky?“ Jindra se poťouchle zahihňal a významně poklepal na svůj trůn. „Jsou tady náčelníku, oba dva.“ Černí jezdci se radostně shlukli kolem dřevěné pasti.
macino
16. 05. 2005
Dát tip
hele tohle si vopsal z kníšky. velice ubohý. jak tomuhle nekdo muse dat typ? leda zkourenej. jinak nic pro ti tvemu tvurcimu vusocecenimu psaní...........hmm

Dotek
05. 01. 2004
Dát tip
:-) *

Henry_Cold
11. 03. 2001
Dát tip
Jóóóóó!

Lampář
15. 09. 2000
Dát tip
:o))) !

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru