Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Zvířecí láska

13. 06. 2004
1
0
3802

    Doteky ostré jako nůž,

            Tak proč dál nemilovat se zavřenýma očima?

            Jednostranná láska a výčitky,

             Ano, jsem vrah a násilník.

            Proč na mé tělo kapky potu padají?

            Proč dál vydávám zvuky téměř zvířecí?

            Netrestejte mne,

            jsem jen otrok svého těla s necudnou  výsostí.


Nicollette
13. 06. 2005
Dát tip
proč se ptáš piš básně

dismorphia
29. 09. 2004
Dát tip
jistě, nevěřím TI, protože ta báseň je její, ale to samozřejmě mluvím o té básni, čili poznámka k básni, čili nic proti autorce osobně, myslela jsem, že je to jasné, ale vždycky se najde hnidopich, že, propřístě budu přesnější :)

Dubonovicz
27. 09. 2004
Dát tip
no já netvrdil že je to omylem, to je asi omyl :) psala jsi nevěřím TI ani omylem což jsem pochopil jako spojení s autorkou... to mi přijde celkem logické... a to že se to jednoho dotkne druhého ne, tomu rozumím, jak jsem již psal je to také o našich zkušenostech

Dubonovicz
26. 09. 2004
Dát tip
no někdy zaujme slovo... ale jsou tu "odborníci" malého pražského pitvalu :).... hodnotím (i kdyby mi vždy vše do písmene neladilo - stejně jako u známých a dobrých básníků) ducha, celek a to jestli básni buď verbálně, myšlenkově či pocitově rozumím. Znáte to, když si něco přečtete a za pár minut stejně zapomenete o čem to bylo, ale ono se vás to dotklo a zanechalo svoji stopu? Tomu říkám poezie. Jinak jak už jsem psal i jinde... někdy může být naše nepochopení způsobeno nezkušeností. (4dismorphia). 2záhadná prokletá - při čtení některých tvých věcí mě mrazí v zátylku což se o většině toho co tady čtu říct nedá! No jen můj malý skromný názor. Mám pocit že velcí básníci se rodí v "skrytu". Hraj si na básníka směle a bez bázně... ostatní dělají to samé akorát to nechtějí přiznat ;)

dismorphia
26. 09. 2004
Dát tip
teda Dubo, teď jsem na to koukla a musím říct, že tohle ale není avízo omylem, jak jsi mi včera tvrdil (vidím své jméno:) ) stojím si za tím, co jsem napsala prve, nevěřím tomuani slovo (a teď nemluvím o autorce, ale o básni) a to je dost velkej zádrhel vzdor tomu, že z tebe z toho mrazí, vzdor tomu, že tobě to něco zanechalo v tom je ta krása rozmanitosti lidských názorů, jednoho chytne, druhý se k smrti nudí

synáček
17. 08. 2004
Dát tip
Připadá mi naopak velmi věrohodná... je v ní i dost velká síla...! T*

Dero
13. 06. 2004
Dát tip
Příliš se mi nelíbí ... nic mi nepřináší.

Líbí se mi...ze života ..

dismorphia
13. 06. 2004
Dát tip
asi jako slíp :) především mám dojem, že ti nevěřím ani slovo a to je první, velmi zásadní chyba básníkova, troufám si říct já, nebásník :)

já o sobě nikdy netvrdila, že jsem básník, ani to nikdy tvrdit nebudu. dělám to, protože mě to baví asi stejně jako vás.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru