Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Čtvrteční glosa, 17. června 2004

17. 06. 2004
0
0
1069
Autor
glosator

17. 06. 2004

 

Jak to vypadá, špičkám vládních stran po volebním šoku rychle otrnulo a zřejmě se rozhodli zastrčit hlavy do písku a vyčkávat, až se bouře přežene. Zda je do vystrčených zadků členská základna po zásluze nakopne, je ve hvězdách, neboť i pro ně je současný stav s vyšlapanými chodníčky ke zdrojům veřejných peněz rozhodně lepší, než jakýkoliv možný příští.

 

Jak je též vidět, dělá Špidla vše pro to, aby se udržel - a tak můžeme čekat jeho docela trapný konec kariéry: do funkce ministra spravedlnosti najmenuje zemanovce Koudelku, jeho bývalí věrní si najednou vzpomínají na podivné věci (exministryně Součková na to, že prosazoval vyplacení peněz firmě Diag Human) a lze očekávat další a další podivuhodnosti.

Mimochodem, už to, že Špidla přijal před časem právníka Diag Humanu Oršulu večer v Kramářově vile, beze svědků a bez zápisu o jednání, je věc, která je na okamžitý odchod z funkce. Kupodivu česká "intelektuální" vrstva žádné happeningy na Václaváku s výzvami "Děkujeme, odejděte", najednou nekoná a nekoná.

 

Olomoucká městská policie doprovázela se zapnutými majáčky dvě superstar, Anetu a Šárku, při jejich cestě Olomoucí na setkání s fanoušky. Místní hlídací psi demokracie, zeptejte se, prosím, olomoucké městské policie za mne, zda tuto policejní jízdu zaplatili pořadatelé a nebo ze svých daní olomoučtí občané, včetně těch, kteří s podobnými soutěžemi a akcemi nechtějí mít nic společného?


Zbyhoň
26. 06. 2004
Dát tip
Jo, platili to občané. A mě opravdu "pobavilo", když naše hudebkářka podlehla nátlaku hysterických dívek a my šli místo odpolední dvouhodinovky hudební výchovy na autogramiádu superstar. Tak jsme to ostentativně proseděli na odvrácené straně Sloupu nejsvětější Trojice... A nechápali ty řvoucí davy… Jinak se mi nezdá, že nekritizuješ skoro nikoho jiného, než ČSSD. A zajímá mě, koho budeš glosovat po volbách. Schválně si počkám :)

ulita
17. 06. 2004
Dát tip
Někomu otrne a strčí hlavu do písku, jo?? I u glos se musí přemejšlet...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru