Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Znovu Te videt

20. 06. 2004
0
0
357
Autor
Monicka

Ja vim, ze je to skoro o nicem, jen jsem napsala co citim :)

Stojim v desti

Se slzami v ocich

Se zoufalou myslenkou

Znovu Te videt

 

Proc kdyz uz tu nejsi

Te stale slysim citim

A preji si

Znovu s Tebou byt

 

Mozna uz Te neuvidim

Ale porad mam nadeji

Ze se jednou objevis

A vsechno bude jako driv


Waawe
21. 06. 2004
Dát tip
první sloka OK... zbytek už tak trošičku pokulhává (a to nejen rytmicky)... druhá sloka je taková...ehm..nezformulovaná (nevím, třeba je to záměrně)... škoda toho prologu...celou báseň jsi tím už vlastně na začátku "odsoudila"...ale chápu Tě... měj se hezky a ať je líp... v míru m.

Zbora
20. 06. 2004
Dát tip
Hodně naléhavé, přeju moc štěstí.

angelik
20. 06. 2004
Dát tip
jde z toho cítit, co jsi cítila, ale spíš jen v náznacích, protože vyjádřit to přesně, je umění. Tak na lepší zítřky a nezoufej.

angelik: no... umění je básnit v odstínech (modernisté), takze ty náznaky jsou na místě. K dílu: No... je to takové nijaké. Já vím, že taková "osobní" tvorba se vyjadřuje těžko. Je to možná až moc osobní... PS: Mě připadne špatný, když už to je teda tak osobní, že to píšeš jako SMSku:-(

nikdy to nebude jako dřív. ale může to být lepší. jinak máš pravdu. téměř o ničem to není. jenom o životě. prcházím právě taky něčím takovým. a chápu že se to vykřičet musí. a kde se o tom dozví nejvíc lidí? no přece tady. příště to zkus nějak zaobalit aby to bylo přijatelné i pro ty kteří tím neprocházejí. nechci tím říct že to je špatný to ne!

sracka

Martinka
20. 06. 2004
Dát tip
je to dosť nedozreté.......

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru