Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Zpověď

24. 06. 2004
1
0
2912

zatím jen takovej návrh, něco ve stylu Aleše Brichty tak jen do mě, ať to můžu konečně dopilovat, dochází inspirace:(

Dávno, co sen se ztratil,

dávno, já nezaplatil,

teď marně vzpomínám,

kam jsem lístek z pekla kdysi založil!

 

Jen horko a prach,

hříšníci i strach,

vždyž já místo žití jenom živořil!

Rozdával se po kouskách a radu tvou zneuctil!

 

Ref: Prý stačí jen žít,

         stačí jen dát,

        hodiny mý jsou už sečtený!

        (repeat)


neznám ale poptám se kámošů, oni taky hrajou a celkem dost i když zatím ve směs taky po hospodách ale tam je to nej !!!! copak děláš hezkýho?

Skunny
18. 08. 2004
Dát tip
A jak se jmenujou??? :o) Já jsem přes muziku zatíženej, zvlášť přes tu z hospod... Takže by se mi to mohlo hodit... No teď čerstvě (asi dva měsíce) jsem si splnil sen a udělal jsem si takovou menší produkční společnost, takže jsem konečně sám sobě šéfem :o)))

Živá hudba, jsou z právě z holubova...možná bys moh ještě znát Rozcros, Fénix a Plevel...já sem taky na muziku úplnej magor....zvlášť na poctivej hardrock a tak....prostě bigbít je bigbít!!!!

Skunny
18. 08. 2004
Dát tip
Fénix...To už jsem někde slyšel... To ostatní mi nic neříká, poptám se... :o)))

já tohle beru spíš taky jako pokusy, ale ....jinak gratuluju k vlastní kapele, jak se jmenujete? tohle by mělo trochu melodií připomínat Slečnu závist od Brichty... jo, slyšel si už nový cd od Tlusty Berty? já bohužel ještě ne...:((

Skunny
17. 08. 2004
Dát tip
Jmenujeme se Apogon... si neznáš viď? :o) Nedifím se... My jsme kapela tak akorát do hospody, nejdřív zapějem, pak jí vypijem... Nový CD jsem slyšel jen okrajově, protože mě k tomu "nutilo" moje zaměstnání... Jinak jsem si ho vzal domu a doufám, že bude čas si ho poslechnout. No nevim, jak s tou melodií, mě to tam ňák nesedí.. :o) nefadí...

Skunny
16. 08. 2004
Dát tip
V tom pekle byl žár, pár čertů a bar, tam chtěl jsem i žít, vždyť snad život by i cenu měl. ***kurňa dneska mi to nějak nende... No taková blbost, co mě teď napadla. To má nějakou konkrétní melodii? Chtělo by to jí slyšet a líp se tak do ní vžít. Taky nemůžu přesně vystinhout ten nápad... Zkus mi o tom třeba napsat... :o)

houmles
30. 06. 2004
Dát tip
to neny muoj szaleq kawiczki

Barbar
27. 06. 2004
Dát tip
Nevím, jsi mi známá i když to jméno neznám. BARBAR*

ehm ....

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru