Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Pád do černé díry

28. 06. 2004
3
0
2665
Autor
Tygřík

Jason nemohl slapové síle odolat. I když zapnul hyperpohon, tak to nepomohlo. byl už moc blízko. Jeho hodinky se zastavovaly. S jeho hodinkami se zastavoval i jeho mozek.  Gravitační síly mu pomalu vysávaly myšlenky, vzpomínky i paměť z mozku. Upadal do bezvědomí. Před ním byla černá díra stará 13 miliard let. Upadl do bezvědomí. Nevěděl kolik vteřin, minut, hodin, dnů, měsíců nebo roků o sobě neví, ale najednou se probudil do reálného světa. Všechny myšlenky, vzpomínky i paměť se mu vrátili. černá díra tam nebyla, ale Jason věděl, že černá díra vybuchla. Jeho vesmírná stíhačka byla v pořádku. vrátil se domů.
ondrech
16. 10. 2004
Dát tip
hmmm, takhel daleko s fyzikou nejsem...

Matylda
28. 07. 2004
Dát tip
No, já jsem někde jinde.... , ale výrazy dobrý.

Zbyhoň
01. 07. 2004
Dát tip
Stojím za Lishaakem. S hodinkami se zastavoval i mozek-jediný (pro mě) zajímavý motiv. Na některé klišé z tvrdé sci-fi jsem už trošku alergickej, všechny ty infrastabilizátory a hyperfotointegrátory…

Tygřík
30. 06. 2004
Dát tip
Zejtra tady doufám bude moje nový dílo Jak se Mimínek a Miminko zapojili do války v Iráku.

Dero
28. 06. 2004
Dát tip
Na svůj věk máš slušné znalosti astrofyziky a kvantové mechaniky. ;o) Jen s těmi vteřinami, minutami, roky .. bych si dával pozor - čas je relativní. ;o)) A taky je nonsens, že by nějaký materiál mohl neprojít dezintegrací při překročení horizontu událostí černé díry. ;o))) To nic, to já si jen tak plácám .. ;o)

Jeheheman
28. 06. 2004
Dát tip
Dero: Třebas se na výstupu z bílé díry zase zpátky integruje, ty už jsi tam byl?:))) (Já se teprv chystám:)

Dero
28. 06. 2004
Dát tip
Jehehe: Bílé díry jsou jen hypotetické ... ;o) Mohl by se integrovat zpátky třeba jako sebrané spisy Ch. Bukowskiho ... ale s mnohem větší pravděpodobností se jen tak vyzáří. ;o)

Jeheheman
28. 06. 2004
Dát tip
No jo, vyhráls, přes černé díry jsi docela machr ;o)))

Dero
28. 06. 2004
Dát tip
Jehehe: Jen teoretik, jen teoretik ... ;o)))))

WiruZ
28. 06. 2004
Dát tip
no strucne: myslim ze blbost....ale pokud je to mineny jako parodie tak proc ne

Lishaak
28. 06. 2004
Dát tip
Souhlas s Derem, na tvůj věk dobrý, přečti si A. C. Clarka (pokud jsi ho ještě nečetl) a přístě zkus do technického popisu vložit nějaký příběh. (Teda spíš naopak, ta technika by tam měla být kvúli příběhu na příběh kvůli technice)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru