Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Insipirace

01. 07. 2004
3
0
1722
Autor
C_ensinka

Je to takové kraťoučké dílo, nutno brát ne příliš vážně:o)

            „Budu tvojí inspirací, lásko! Inspirací!“ šeptám mu vzrušivě do ucha. S vášnivým vzdycháním mu jazykem polaskám citlivá místa za uchem. Jemně si rty pohrávám s jeho ušním lalůčkem. Na krku se mu objeví příjemná husí kůže. Odtáhnu se od něj, lačně mi hledí do očí. Vychutnávám si jeho viditelnou touhu po mém těle .

     „Povedu tvé kroky, není cesty zpět.“ Vezmu ho za ruku a pomalu, vyzývavě mu hledíc do očí, ji vedu po mém nahém těle. Nejdříve ji položím na krk, něžně mi masíruje opálená ramena. Potom s ní sjedu kus pod levé ňadro, prudce oddychuje. S jistým očekáváním se navzájem hypnotizujeme očima. V koutcích úst mi pohrává vítězný úsměv. Najednou zvážním, přivřu víčka a svádivě si olíznu nejprve horní a pak dolní ret. Pootevřu ústa, mezi svítivě bílými zoubky stisknu spodní ret a pomalu sevření uvolňuji. Váhavě se ke mně nakloní pro polibek. Když už se téměř dotýkáme, náhle silně skousnu. Pár kapek mé krve vystříkne a dopadne mu na obličej.

 

            Prudce se posadí na staré špinavé posteli. Oči vytřeštěné, celý zpocený a prudce oddychuje.

            „Sakra!“ zakleje nahlas při pohledu na spermatem potřísněné prostěradlo. Ale nezdržuje se. Spěšně se navlíkne do starých džín, vytahaného trička a mikiny s kapucou. V hlavě mu tepe několik slov: „tvojí inspirací, inspirací!“ Dotírají na něj svou intenzitou. Z nočního stolku vezme masivní nůž. Otevře domovní dveře a téměř neslyšně se vytratí do mlhavého rána. S jediným cílem. Zabít. Dvěma bodnými ranami: do krku a do srdce.


Perchta
02. 11. 2004
Dát tip
ach, jak smutné, když stříká krev...*

pozorovatel
02. 07. 2004
Dát tip
Hezký. Nevim sice o co přesně jde, ale moc mě to ani netrápí:-))) tvojí inspirací, inspirací!

Miki
02. 07. 2004
Dát tip
Jen poznámku k prologu - a ono by se dalo brát vážně? 8-)))

romi
01. 07. 2004
Dát tip
zvláštní...

sicco
01. 07. 2004
Dát tip
Pohled do choré mysli pomoci snů. Podobné hříčky jsou v Sandmen - Knihu snů, v některých povídkách je tam toto téma zvládnuto dokonale, doporučuji. Kdyby se tomuto textu přidali potřebné atributy a délka, nádherně by se v té knize vyjímala. Tento námět zkrátka není k zahození.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru