Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Křik

01. 07. 2004
5
1
2855

tak jsem tam stála
a křičela
a divila jsem se,
že mě nikdo neposlouchá.

a tak jsem tam stála
a křičela
-potřebovala jsem to
ze sebe nějak dostat.

a tak jsem tam pořád stála
a křičela,
ani nevím co
a proč.

a tak jsem tam pořád stála
a křičela
a přemýšlela,
proč si mě nikdo nevšímá.

a tak jsem tam pořád stála
a křičela
a přemýšlela,
co vlastně křičím.

a tak jsem tam pořád stála
a křičela
a za celou tu dobu křiku
jsem neřekla ani slovo.

a tak jsem tam pořád stála
a mlčela
a přemýšlela,
proč si mně nikdo nevšímá.

a tak jsem tam pořád stála
a mlčela
a říkala si,
jak jsou ti lidé hloupí.

a tak jsem tam pořád stála
a mlčela
na ty hloupé lidi,
co si nevšímají mého mlčení.

a tak jsem tam pořád stála
a mlčela
a měla jsem chuť
křičet.

1 názor

Ka_9
13. 09. 2004
Dát tip
Jo,souhlasim s Barmanem bez délky by to nebylo ono.Je to v pohode

Pisces
05. 09. 2004
Dát tip
Délkou jsi dílko zbytečně uzemnila. Ale jak vidíš - co člověk a kritika, to rozdílný názor. K obsahu nebo pointě - takovýhle výkřiků už tady bylo hodně. Pokud můžu doporučit - čti autory, začínající i ty zaběhnuté a zkus vysledovat i kritiky. Pomůže Ti to. A zkus napsat třebas nějakou kratší povídku, zajímal by mě Tvůj prozaický talent, protože si myslím, že ho máš... :)

Barman
05. 08. 2004
Dát tip
Je to hravé a dobré, bez délky by to nebylo ono.t

odpoledni_mlceni: věř, že jsem to četla pomalu, dokonce nahlas se snažila o přednes - někomu, ale účinek byl neměnný jako u tichého čtení ... To, co Milan_D_Nejedlý vypíchl je celkem hezké a dalo by se mluvit o nějaké poetice. Myšlenku to v sobě má, ale ta délka to natolik rozmělnila, že, co jsem napsala výše neustále platí. Příště bych prosila avi, abych sem nevlezla náhodou jako dnes.

Vecernice diky!!! sleeping_beauty....dlouhe to je to mas pravdu:)

tak jsem tam stála a křičela divila jsem se a křičila a přemýšlila a křičela a říkala si, jak jsou ti lidé hloupí a měla jsem chuť křičet - až k tomu jsi mě dohnala odpoledni_mlceni, mám si z toho křiku něco odnést? Jestli chceš vědět, jaký mám pocit - tak mi to příjde hrozný.

Donť worry:zkus si to precist jeste jednou a pomaleji a jestli to nepomuze tak proste nejsme naladeni na jedne vlne.Skoda!kazdopadne dik za nazor!!

Dobře dlouhé to je, ale blbost v žádném případě..vypíchnu třeba : a tak jsem tam pořád stála a křičela a za celou tu dobu křiku jsem neřekla ani slovo. ..i když je mi jasný, že tady se v podstatě nic vypíchnout nedá, páč to má smysl jedině jako celek...tip a klub.

Vecernice
03. 07. 2004
Dát tip
Tohle je snad prvni vec, ktera se mi od tebe libi. Bohuzel vsak nemam rada tvoji osobu. Ale TADY jsem kvuli literarni tvorbe a proto muzu rict bez vseho egoismu a nadrazenosti ze je to snove, ladne a pekne { ovsemze nebudu nasledovat tvych prikladu}. ...za to mi to nestoji

Vecernice
03. 07. 2004
Dát tip
Omlouvam se a beru zpet celou svou kritiku...... spatne jsem si precetla autora a proto by byla vylozena nepravem........... K te basni, nebo co to je.... je uchvatna, plavna, je to pro me presne ten typ veci, ktery me vzdycky uchvati... Mas mou co nejvrelejsi poklonu...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru