Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Lhali mi

16. 09. 2000
0
0
1650
Autor
tupoun

Lhali mi Údery do zad dostávám, Jdu vstříc svým touhám a svým představám. Padám dolu stále níž, Všichni mi lhali já chtěl bejt vám blíž. Blíž vašim snům a citům k tobě, Tak proč teď dostávám od vás po hubě. Za to že chtěl jsem vám být blíž, Za to, že nevěděl jsem jak použít ten správný klíč. Klíč ke svým touhám, vašim představám, Všichni mi lhali, já nechtěl zůstat sám. Mé srdce chtělo jediné, Být láskou plné ale ne nevinné. Já vím že to nejde být má hned teď, Ale až zase přijdeš rozkvete nám svět. A s touhou věčnou v srdci mím, Rozkvete louka plná kopretin. Tam mi budeme věčný svý, Bez lží a nenávistí. A láska naše pokvete dál jak ta kopretina, A bude nám jedno zda bude vedro nebo zima. A to že nám lhali, To bude jen část. Část počátku života, V chmurných myšlenkách.
Miroslawek
05. 10. 2000
Dát tip
Mne ten pravopys tak ruší, že to nemůžu s klidem číst. Ovšem Tvým autorským záměrem bylo asi vyvádět čtenáře z klidu něčím jiným a to se Ti zjevně nezdařilo. Nic moc.

Merle
18. 09. 2000
Dát tip
tupoun: řekl bych, že chyby a nerytmika spíš tu atmosféru zkazí... ale to je tvoje věc

tupoun
17. 09. 2000
Dát tip
psal jsem to v době, když jsem se zozešel se svou holkou, ale v duši jsem věřil, že se k sobě jednou vrátíme. To lhaní jsem myslel v tom, že mi spousta lídí nakecali o ní strašný blbosti a já jsem tomu věřil. A ona mi taky dost lhala.

Kovi
16. 09. 2000
Dát tip
Tak trošku to nevychází rytmicky!?! A bít tebou, tak se podívám na pravopys...

tupoun
16. 09. 2000
Dát tip
Ehm tak teda Sorry za ten pravopis. Vjeci, kterí napýšu se sebe vždicki vichrlym najednou, no a pak se stane že se to třeba any moc nerýmuje. A ztrašně nerad to pak předělávam. Strácí to totiš tu púvodní atmozféru.

zirafka
16. 09. 2000
Dát tip
ja se omlouvam, ze mi neco nedochazi, ale kdo teda v cem lhal? proste jsem to nejak nepochopila

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru