Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Planeta snů

19. 09. 2000
0
0
1354
Autor
tupoun

Planeta snů Na planetě snů, tam chtěl bych žít, Kde můžeš všechno mít co dá se představit. Kde šťastným můžeš být a zase opodál, Kde můžeš bohatým a krásným býti král. Tam není bezpráví a nikdo kdo nenávidí, A lidé plni lásky jsou šťastni a milují. A pak ta představa nad šedým, tmavým stínem, Snáší se nad planetou je jejím zlobným klínem. Probouzím se v realitě a sen se v bláto mění, Sráží mě v nohou na zem zpátky do mého snění. O krásný myšlence a světu plným květin, O šťastným životě planetě bez šedin. O světu bez násilí a bez trápení, Kdy sen se hned ve chvíli v realno promění. Na to však je třeba rukou, rukou všech lidí, Aby se spojily a šly pryč od násilí.
Miroslawek
05. 10. 2000
Dát tip
Merle !!! Tesat do kamene. Tupoun: rytmika, občas lacinější, jak říká papouch, profláklé rýmy. Obsah mi přijde trochu naivní, nicméně vyjadřuje tvůj pocit a názor a o ten se přít nehodlám. Tohle už se dá brát jako básně lyrické veršované, přestože ta lyrika je diskutabilní ;o)))

tupoun
23. 09. 2000
Dát tip
líbí se mi tvá kritika ufo. Třeba se jednou zlepšim.

Merle
20. 09. 2000
Dát tip
můžeš mi věřit, že není horšího trestu pro člověka, než mu splnit každé jeho přání...

Jákob
19. 09. 2000
Dát tip
Když ona planeta snů by nám taky zevšedněla ....

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru