Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Zase v tom lítám

22. 09. 2000
0
0
1467
Autor
tupoun

Zase vtom lítám Jsou cesty klikatý, jdou vpřed tou svou láskou Kde končí netuším, jsou přelepeny černou páskou. Nevím jak dlouho se po ní dá dále chodit, Nevím kdy pokusíš se ten černej závoj shodit. Jak racek nad městem se vždycky objevíš, Jak racek nad mořem jenom tak zakroužíš. Je málo času spojit duše naše blíž, Myslím že ale není to ten problém co je na obtíž. Se svým osudem a životem se soužíš Po novém lepším vztahu v srdci svým toužíš. Chtěl bych být tvým ochráncem, být tvým snem, Však nevěřím ti miláčku, duše probodlá je trnem. Chci tvou lásku mít a taky ji ctít, Však dokaž mi myšáčku že nejde jen o vtip. A dokud ti neuvěřím ne nemůžeš chtít víc, Už nenechám obrátit proti sobě nikoho v rub-líc.
Miroslawek
05. 10. 2000
Dát tip
Proč je to tady a ne v koutku zlomených srdcí? Jde snad o to ten kvas v sobě zpracovat a ne ho jen vychrstnout nám do xichtu. Jinak viz. Sarken

Sarken
28. 09. 2000
Dát tip
ostatní to už řekli za mě držím palečky

tupoun
23. 09. 2000
Dát tip
Ne Saxanko, ne. Byl to jen takovej úlet.

JiKo
23. 09. 2000
Dát tip
Lítáš kámo ve svých vlastních verších, ale blbě:-(

Saša
22. 09. 2000
Dát tip
i když v tom lítáš (snad jako každý z nás) pokus se nezlomit si přitom vlastní vaz snad zkus více pilovat svůj verš a jazyk básní (milující básníci jsou všichni stejně krásní) :c)

Saxanka
22. 09. 2000
Dát tip
Ale no tak tupounku už Zase?!!!! Ne,už ne Prosím....

Janis
22. 09. 2000
Dát tip
Jsi tak trapný,nebo se mi tak pouze zdáš???

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru