Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Výměna

25. 09. 2000
0
0
1141
Autor
tupoun

Výměna Je pěkný večer nutící k myšlenkám, a sedím doma tak sám a sám. Bez smyslu života a s prázdnou vidinou, Že budoucnost má už není předurčena, Je tvořena pouze mnou. Žiji ze dne na den od rána do večera, A přemýšlím jak naplnit nudu mého života. Chtěl bych žít tak jak jsem žil, Mít přímé přátele, alkohol a obklopen ženou, V jejichž očích bych jen já a nikdo jiný na světě byl. Teď sice alkohol a přátele mám stále, Jen s tou ženou je to nějaké jiné. Ne nechci se už vázat nechci žádnou stálou, Která by mne pouze ranila a pak Rychle tiše pryč alou. Jen dívkám lehkým patří oči mé, Bez závazku a bez cti chtějí jen jediné. A to mi jo bože bohatě stačí, A když přijde láska v bok dám své oči. Pohled bude mířit pryč. S bohem všem láskám dávám. A uteču pryč, protože lásky jen srdce v bolest promění, A za to mi už po celý život můj nestojí. Abych s kudlou v zádech koukal se na lidi, Kteří se milují a životu svému štěstí dávají. Ne na to opravdu už nejsem a nebudu!!
Miroslawek
05. 10. 2000
Dát tip
Zkritizoval sis to sám ;o))) Forma a provedení opět ;O(((

zirafka
26. 09. 2000
Dát tip
To zní dost pesimisticky... mnoho lidí by s tebou nesouhlasilo...

tupoun
26. 09. 2000
Dát tip
Za touhle věcí si už také moc nestojím. Přece jenom je už nějaký ten měsíc stará. Člověk, který je zklamaný a naštván napíše cokoliv.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru