Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Král

25. 09. 2000
0
0
1378
Autor
tupoun

Král Na konci světa zhasíná světlo nad hlavou, Na konci světa, kde krutá pomsta je tvou odplatou. Touhu po svobodě potom poznáváš Snažíš se ukrýt není kam umíráš tak sám. Přesto máš ještě dost sil něco dokázat Zlomit tu pýchu v sobě přestat se ptát co bude dál. Postavit nohy svý a rázně vykročit Přestat se koukat na zpět a jen v před jít někam pryč. A pak snad poznáváš že život není tak strašnej Že dá se v něm přežít i když je prohnilej, je prohnilej Něcos už dokázal a to že tu dál žiješ To je tvý poslání ještě tu dlouho budeš. To že ti někdo lhal tak to hoď za hlavu Takových jsou mraky co maj tě pro srandu. Jseš totiž úplně svobodnej Jseš totiž Král! Král! Král!
Miroslawek
05. 10. 2000
Dát tip
Hmm, na mne z toho dýchla spíše pýcha...tak jak to vysvětluješ, bych to bez komentáře nepochopil. Rýmy jsou slabé, pokud se vůbec vyskytují.

zirafka
26. 09. 2000
Dát tip
Ja to nejak nechapu :-( skoda

tupoun
26. 09. 2000
Dát tip
Chtěl jsem tim říct, že je blbost topit se v nesmyslných problémech, člověk by měl být hlavně rád že vůbec je. Nemyslím tím důležité problémy, které se musí řešit, ale prostě blbosti.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru