Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Jak napsat slovo „láska“ (návod pro počítačové analfabety)

21. 09. 2000
0
0
1512
Autor
Olí

Zkusíte to poprvé - a to slovo se vám nějak nelíbí - má ošoupané rohy, pathosem ježí khůži, ječí, vlní se na melodii, vlhne slastí a vůbec se nechová jako většina normálních slov. Zapnete kontrolu pravopisu a dlouho zkoušíte laskat, luskat, leskla, lapka, lanka, laňka, lák, líska, luka, lávka, látka, láma, lískulka. Ale pořád to není úplně ono. Pak, snad omylem, kontrolu vypnete a to slovo ledabyle otevře pusu a sezívne vás, jen tak mimochodem. Nechápu, jak je možné, že si nikdo nestěžuje!
navážeč
19. 07. 2004
Dát tip
:)

ANAKONDA
11. 04. 2001
Dát tip
JÁ NEMÁM SLOV TVOJE DÍLA MA MĚ PŮSOBÍ DOST ZVLÁŠTNÍM POCITEM NEJDE ŘÍCT ŽE SE MI TVÁ TVORBA LÍBÍ A ZÁROVEˇN NELÍBÍ JE TO NĚCO MEZI

Merle
22. 09. 2000
Dát tip
já ho radši nepíšu... to z mých očí zrcadlí se a v barvách duhy tryská do světa, aby jej všeobjímající září zahalila závojem štěstí a porozumění... takový já jsem ;-))))))

Anonym
22. 09. 2000
Dát tip
Láska není milá Olí ať to bolí jak to bolí Je jen nápis na obloze duhou psaný naší touze A my - stádo obchodníků stojíme tu na chodníku a křičíme tady jsem tak už si mě někdo vem Padneš-li mi do obrázku začnu věřit na tu lásku A M E N PS: Tak neboj, jestli nás něco sezívne, bude to něco jinýho ;-o Hodně štěstí JK :-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru