Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Spontánní erotika

09. 08. 2004
10
0
3448
Autor
Desiré

 

Hodila si na věšák suchý ručník a na poličku položila sprchový gel a šampón. Dveře od kabinky jedné z mnoha veřejných sprch zatím nezavřela na petlici, chtěla si ještě odložit ven oblečení, aby si ho nezamokřila. Rozpustila si vlasy a ty se jí v mokrých provazcích sesypaly na ramena. Gumička se jí vysmekla z prstů a dopadla do malé loužičky pod jejíma nohama. Sehnula se pro ni. Než se však stačila znovu narovnat, ucítila, jak někdo otevřel dvířka od kabinky. Otáčela se na nezvaného hosta pomalu, protože čekala, že uvidí nějakou dívku, která jí omylem vpadla do soukromí. Za svými zády však spatřila něhokoho jiného. Gumička jí opět vypadla z ruky. Překvapeně vytřeštila oči a snad i chtěla něco říct. Ale když vstoupil dovnitř za ní a dveře zavřel na petlici, naprosto ji tím konsternoval.

    Čas v kabince se zastavil a svět přestal existovat.

    Cítila jeho mužskou voňavku, která ji příjemně štípala do nosu, až se jí mírně zatočila hlava.

    Náhle se z opačné strany dveří ozvalo zaťukání a po něm otrávený hlas, který rušil intimní atmosféru: „Haló! Je tam někdo?“

    Dívka ale už ztratila pouto s realitou a nevěděla, co by měla odpovědět. Dívala se mladíkovi, který stál naproti ní, upřeně do očí. Pobaveně se usmál nad její panikou. Ale nebyl to úsměv pohrdání, spíš jakéhosi pochopení.

    „Tak kdo je tam?“

    Mihnul se kolem strnulé dívky s ladností pantera, přičemž se o ni otřel jedním bokem. A za jejími zády stisknul páčku pro sprchu. Dívka se trhavě nadechla, když je zalil proud studené vody. Máčel jim oblečení a tím zvýrazňoval oblé tvary a prohlubně. Stáli proti sobě ne míň než na třicet centimetrů a jejich tělesná blízkost je pomalu zbavovala rozumu. Fascinovaně sledovala, jak mu pod mokrým tričkem vyvstávaly hrudník a široká ramena. Přesto neměla odvahu vztáhnout ruku a dotknout se jich. Přistoupil k ní ještě blíž a jedno koleno jí nečekaně vsunul mezi nohy, čímž mezera mezi nimi přestala existovat. Vzal jí kolem pasu tam, kam nedosahovalo krátké tričko, aby mohl cítit její nahou pokožku. Okamžitě jí naskočila husí kůže, která výrazně kontrastovala s horkem, jaké se jí rozlilo uvnitř těla. Nepatrně zvedla hlavu, aby se mu mohla podívat do očí, ale měl je zakryty zmoklými vlasy. Sehnul se k ní, jako by ji chtěl políbit, ale jen zabořil nos do jejích vlasů. Cítil na hrudi tlak jejích prsou a chladem ztuhlých bradavek a dech se mu trhavě zrychlil. Jednu dlaň jí položil na bříško a hravými tahy prstů, jako když Bůh vytvářel Adama a Evu, jí po něm přejížděl. Chvíli sváděl bitvu s pupíkem, který se mu líbil svojí roztomilostí, a záhy už mířil níž. S uspokojením sledoval, jak jí tmavly oči, jako by se v nich valila divoká řeka. Sjel ústy na divoce pulzující pokožku krku a vtisknul jí tam letmý polibek. A po něm další a další … Komu záleželo na tom, že jí třídenním strništěm na tvářích drápal a dřel?

    Šikovnými prsty ji lehce zbavil knoflíku a zipu kalhot a nechal je klesnout k zemi. Objevila se před ním jen ve svůdných bikinkách červené barvy. Náhlá nahota ji překvapila a ona se chtěla ukvapeně zakrýt, ale on ji chytil za zápěstí a vtisknul na ně lehká políbení. A zatímco jí druhou rukou začal přejíždět po lemu kalhotek, poprvé ji políbil na ústa. Nebyl to žádný andělský polibek motýlích křídel, naopak na ni zaútočil se silou šelmy, která moc dobře ví, čeho chce dosáhnout. Líbal ji vášnivě a provokoval její jazýček, dokud ho nezlákal ke sladké hře. Rozpalovala se mu v náručí a všechny vjemy se jí začaly soustřeďovat do středu těla mezi nohy. Opustil její ústa a vydal se spalující cetou polibků po krku dolů. Když narazil na výstřih trička, cítil, jak divoce jí tepalo srdce. Snad si chtělo probít cestu ven. Ňadra jen stisknul několika něžnými kousnutími a okolo pupíku se dostal až ke kalhotkám. Dívka už dávno ztratila ostych a jen mu zabořila ruce do vlasů, aby ho víc povzbudila. Pomocí zubů z ní začal stahovat spodní prádlo, až i to kleslo k zemi.

    Za dveřmi se do třetice ozval tentýž protivný hlas: „Tak ozve se někdo?“

    Ale odpovědí mu bylo jen dívčí zasténání, které předcházelo ochromujícímu orgasmu. Zatínala mladíkovi nehty do zad, zatímco se v ní divoce pohyboval. Opřena o stěnu, mocně cloumali celou kabinkou a nijak jim nezáleželo na obecenstvu venku. Bylo to drsné milování bez konce.

   

Ale přála bych si ho alespoň jednou za život prožít …


karmen
29. 10. 2006
Dát tip
*

Neverlost
20. 08. 2004
Dát tip
Kam se hrabou upocené příběhy z Playboye. Co to dělá s muži nevím, ale dívky a ženy to určitě neurazí. Prostě nelze než dočíst do konce.

StvN
16. 08. 2004
Dát tip
Mne jenom trochu znejisťuje, že jednou je stejná historka popisována jako znásilnění a jindy jako drsné milování bez konce, které by si chtěla každá zažít. Jinak napsaný je to průměrně, ale spíš nezáživně.

nechápu, proč avi...a kde znásilnění? Se asi nějak nechytám... hmm

StvN
16. 08. 2004
Dát tip
Ty nejen, že nejsi kouzelná, ale ještě jsi omezená. Čti pořádně, jo?

sem se neprosila o avi, přesto jsem ho dostala, nečteš mezi řádky....... nechej si své rádoby názory pro asi zasvěcené a neomezuj se posíláním a plýtváním svých názorů na někoho tak omezeného...

Desiré
16. 08. 2004
Dát tip
Děkuji za názor ... ale je mylný. Nejedná se o stejnou historku, ale o obě naprosto odlišné. Autor tím chtěl ukázat, jak dvěma různými způsoby se může pojmout sex. Ale když to nedokážeš vnímat, potom to není můj problém, ale tvůj ...

StvN
16. 08. 2004
Dát tip
Ženský, vy se nezapřete. Tahle stejná situace, naprosto totožná, je jednou pojímána jako znásilnění a jindy jako to druhý. Co je na tom nepochopitelnýho? Udivuje mne, že jedna autorka, před lety, to podá tak a druhá, nyní, jinak. Mluvím o totožné situaci. Jasné? Nechápu, proč se do mně hned navážíte? Mimochodem avízo posílám proto, že jsem chtěl znát váš názor, protože mi to zkrátka jasné není, tenhle rozpor. Jenže tady to vypadá, že tu jen samé urážlivé ženské, se kterými diskuse není možná.

Zbyhoň
16. 08. 2004
Dát tip
Erotická povídka se hrozně těžko objektivně hodnotí… Protože v kritiku se chtě nechtě bouří hormony a pokud mu není aspoň padesát, zaujme v prvé řadě stanovisko vzrušené. A teprv až ho ukojí, může soudit objektivně. Čili doporučuju před četbou erotické vyžití, ať už prapůvodní plnohodnotné, či náhražku. Vytrácí se tím ovšem zas poslání povídky… Domnívám se tedy, že erotická povídka není příliš vhodný žánr pro autory, kteří se snaží rozvíjet, poněvadž na ni obdrží skutečně málo neovlivněných kritik… A jestli žádné takové nezdravé ambice nemáš, klidně si pokračuj, jak libo, když udržíš úroveň, možná Ti ani nezruší nick za pornografické texty :)

Kytiii
12. 08. 2004
Dát tip
sice ne neznámé, ale se známým partnerem :o) takže taky tiiipek...

Desiré
11. 08. 2004
Dát tip
Není zač .. :) A tentokrát snad už jenom jednou. :)

Desiré
11. 08. 2004
Dát tip
Děkuji za zajímavé vysvětlení .... i za tip. :)

Matylda
11. 08. 2004
Dát tip
Mám šílenou radost, když někdo popíše podobnou situaci, která se mi honí hlavou. Mám takových příběhů ve své fantazii zásobu a vytahuji si je při autoerotice. Takže směle piš dál, cítíme to stejně. :-)

marcela
10. 08. 2004
Dát tip
mnam mnam na dobru noc :-P

Movsar
10. 08. 2004
Dát tip
dobře napsané. k té derově připomínce: právě i ta loužička mně příjde vynikající. tip

Desiré
10. 08. 2004
Dát tip
Moc děkuju .. .nečekala jsem, že by to mohlo mít takový ohlas. Byl to jenom chvilkový zkrat. :) Ale jsem ráda, že ses u toho i zapotil. :)

pozorovatel
10. 08. 2004
Dát tip
Souhlas s Derem. "odložit ven oblečení, aby si ho nezamokřila" - hm, nezamokřila je zajímavý, na mě netradiční slovo, který bych nepoužil. Teď je mi konečně jasný, po čem ženy touží. Ode dneška obcházím kabinky.... Kdyby mi do sprchy vlezla krásná a svůdná žena, tak se začnu smát a vyženu jí. Já po takovym sexu netoužim. Sním o něm, ale to je jen sen - milovat se snem je něco úplně jiného (až by se to dalo nazvat autoerotikou). Víc než souloužit s neznámou krásnou dívkou, toužim po milování. Milování a sex jsou dvě rozdílné věci. Jako erotická povídka to je moc dobrý. Není vulgární a přitom vzrušuje.*

Desiré
10. 08. 2004
Dát tip
Děkuji, pozorovateli, upřímný, ale milý ... :)

Desiré
10. 08. 2004
Dát tip
Děkuji, pozorovateli, upřímný, ale milý ... :)

pozorovatel
10. 08. 2004
Dát tip
Nemáš zač, Desiré:)

pozorovatel
10. 08. 2004
Dát tip
A ani podruhé nemáš zač:-))) Mně nemusíš děkovat dvakrát, i když hezké to je:-)))))))

Craerassy
09. 08. 2004
Dát tip
já jsem z toho jelen...tak byla v džínách a v kabince? já to od začátku chápala, že byla ve sprše už nahá..

Dero
09. 08. 2004
Dát tip
No ... milé čtení ... :o) Zaujal mne netradiční způsob gradace a fázování děje ... měl bych připomínky k pár obratům a volbě slov (například hned ze začátku slovo "loužička" není šťastně zvolené, lepší by bylo "na vlhkou/mokrou podlahu") *

hooodně erotické.... :-)) takové naznačující... t

jo. sem trochu zpocenej ale to může bejt tím vedrem venku :) tohle přímo jsem nezažil a tudíž ani neprovozoval, ale co se týče publika, tak to párkrát bylo. bylo to fajn. vono toho na světě je vůbec moc věci fajn. tip

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru