Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

carodej III

16. 08. 2004
0
0
1750
Autor
petr(angel)
petr(angel)
10. 10. 2004
Dát tip
johanne díky za kritiku: 1) chtěl jsem tam vyjádřit a zdůraznit, že ten vztek je bezmocný...stupňovací poměr(ten v tvém navrhovaném řešení není...spojovací) 2) Dunu jsem nečetl (není to můj šálek kávy...o co tam šlo?) 3) Blesk a Hrom jsou jména jeho mečů...a ty řinčí:-D jěště jednou díky za čtení i za kritiku... Petr

Matylda
26. 09. 2004
Dát tip
Ach jo

johanne
30. 08. 2004
Dát tip
"stolec po levici také podlehl vládcově stejně bezmeznému jako bezmocnému vzteku." slovosled - ... podlehl vládcově vzteku stejně bezmeznému, jako bezmocnému "Černé oči bez bělma i duhovek jsou jako temné studny"... by the way, četls Dunu od Herberta :)? "Blesk se rozřinčel" blesky určitě neřinčí jinak - tahle část je už o kus lepší než ty předchozí! Ještě z toho vychytat nějaký muchy, což je třeba ten přítomnej čas :o)... taky bys to mohl trochu jinak zformátovat... a neodkazovat, ale hodit to rovnou na Písmáka :)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru