Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

o Tebe

17. 08. 2004
1
1
897
Autor
a_rwen

stále Ťa sledujem-
ako dážď na parapete
tvojho okna sú moje slzy

 

milujem tvoju hudbu a svetlo-
hriechy ukryté v duši
milujem všetko čo si

 

prichádzam z tmy
znavený bytostne poznať tvoju tvár-
na nohách túžby
v očiach temno-
aby som sa ešte raz odvážil
prekročiť s tebou
to nekonečno


1 názor

...ja vlastne basniam nerozumiem...chcel som len napisat ze pravy muz neplace...pravy muz sa opije...

Andulka
18. 08. 2004
Dát tip
docela se mi to libilo....mas obcas zajimave obraty :-) ale obcas se citim jako ctenar schizofrenik....protoze to ctu jako kdyz to pise zenska a dava mi to smysl....ale nakonec mi das odvazil - chlap. Jenze kdyz je to chlap a ty mu das do ust vers 'tvojho okna sú moje slzy" -> zamilovany chlap a breci....hm...pusobi na me spis jak mekota, slaboch.....a ne kus poradnyho chlapa po kterym bych chtela....aby me stale sledoval...:-) Rozumis co tim myslim...:-) Podle me se potrebujes trosicku rozepsat, trosicku vypsat.....:-) "stále Ťa sledujem-ako dážď na parapete tvojho okna " se mi libilo moc...

a_rwen
18. 08. 2004
Dát tip
chcela som trošku zmiasť tým mužským rodom :o) myslím, že aj muži plačú. len my ženy sa o tom málokedy dozvieme. viem to od mojich kamarátov.

Andulka
18. 08. 2004
Dát tip
ja viem....co sem tim myslela....je, ze muzi placu inak....tady ten muz place ako zena...:-)...ze kdyz ukazases toho muze plakajiciho...musis ho ukazat ale i silneho a muzneho...:-))) lol....Nelam si se mnou hlavu...:-) Hezky den..:-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru